Eczacıbaşı Dynavit gözünü CEV Kupası şampiyonluğuna dikti... Rakip, Allianz MTV Stuttgart...

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası finalinde Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart ile karşılaşacak. Koç Ferhat Akbaş, "Bütün kupalara talip olduğumuzu en başta söyledik. Şimdi bir Avrupa kupasında finaldeyiz, bunun haricinde Türkiye Kupası'nda da yarı finaldeyiz, Türkiye Ligi'nde Play-Off'lar başlayacak, orada iyi bir pozisyondayız. Bu 3 kupayı da kulübe getirmek istiyoruz çünkü çok hak eden bir kulüp" dedi.

CEV Kupası finalinde Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart ile karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'te başantrenör Ferhat Akbaş ve takım kaptanı Simge Aköz, kritik eşleşme öncesi açıklamalarda bulundu.

Eczacıbaşı Dynavit, iki ayaklı final mücadelesinde ilk maçı 15 Mart Salı günü saat 19.00'da İstanbul'da oynayacak. 2. maç ise 22 Mart Salı günü Allianz MTV Stuttgart ev sahipliğinde oynanacak. Karşılaşmalar TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

FERHAT AKBAŞ: KUPAYI ÜLKEMİZE GETİRMEK İSTİYORUZ

Başantrenör Ferhat Akbaş, kupayı kazanmak ve ülkeye getirmek istediklerini söylerken, "Sezon başından beri hedefimiz olan bir durumdu. Bence finale kadar çok iyi yol kat ettik, çok net galibiyetler aldığımızı düşünüyorum. Ligle beraber bunu aynı şekilde devam ettiriyor olmak çok önemliydi çünkü çok yoğun bir fikstürümüz var. Şimdi finaldeyiz ve final Alman takımına karşı. Rakibimiz çok disiplinli bir takım. Biz kendi oyunumuzu oynamak için mücadele edeceğiz. İyi oyunumuzu ortaya koyarsak kazanan taraf biz olacağız. Kupayı ülkemize getirmek istiyoruz. Mücadelenin iki ayaklı olması da fark yaratan bir durum değil, sonuçta iki tane maç var, telafisi olan bir final formatı. Orada da burada da rakibi yenmek için oynayacağız. Matematiksel hesaplara girmeden kazanmak için oynayacağız, çünkü bu kupa bizim için çok önemli" diye konuştu. 

"3 KUPAYI DA KULÜBE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Eczacıbaşı olarak tüm kupaları kazanmak istediklerini söyleyen Akbaş, "Bütün kupalara talip olduğumuzu en başta söyledik. Şimdi bir Avrupa kupasında finaldeyiz, bunun haricinde Türkiye Kupası'nda da yarı finaldeyiz, Türkiye Ligi'nde Play-Off'lar başlayacak, orada iyi bir pozisyondayız. Bu 3 kupayı da kulübe getirmek istiyoruz çünkü çok hak eden bir kulüp. Oyuncularımız çok çalışıyor, biz ekip olarak çok iyi çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. 

SİMGE AKÖZ: KUPAYI ALIP EVİMİZE GETİRECEĞİZ

Takım kaptanı Sinem Aköz, takımın performans olarak iyi bir seviyede olduğuna vurgu yaparken, "Takımımız şu an gerçekten çok güzel periyotta. Hem lig de hem de Avrupa maçlarında güzel bir ivme yakaladık. Avrupa'da finalde olmak Eczacıbaşı'nın her zaman hedefiydi. İlk maçımızı kendi evimizde oynayacağız, bunun için hazırlıklarımıza başladık. Umut ediyorum ki son maçta daha önce kaldırdığımız gibi Stuttgart'tan da bu kupayı alıp evimize getiririz" dedi.

Eczacıbaşı Dynavit gözünü CEV Kupası şampiyonluğuna dikti... Rakip, Allianz MTV Stuttgart...
SİMGE AKÖZ

 

Eczacıbaşı Dynavit gözünü CEV Kupası şampiyonluğuna dikti... Rakip, Allianz MTV Stuttgart... ile ilgili etiketler voleybol Eczacıbaşı Dynavit Ferhat Akbaş Simge Aköz cev kupası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.