Ecrin'in katilleri bu suçlardan tutuklandı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın ölümüyle ilgili soruşturmada çocuğun üvey babasının da aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklandı. 2 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, soruşturmada şüphelilerin işledikleri isnat edilen suçları da belli oldu.

Samsun’da 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli savcılığa çıkarıldı. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen arasında üvey baba D.K. ve üvey babaanne H.K'nın da bulunduğu  4 şüpheli tutuklandı.

SUÇLARI: KASTEN ADAM ÖLDÜRME

Üvey babaanne H.K. "İhmali davranışla kasten adam öldürme" suçundan, H.S. ve M.Y. "Fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek'" suçlarından tutuklandı. Üvey baba D.K. ise, "Fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek" suçundan tutuklandı. Üvey amca olan 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.  

MÜGE ANLI ORTAYA ÇIKARMIŞTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan olayda şunlar yaşanmıştı: Ecrin Yılmaz geçtiğimiz yıl Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evinin önünde oynarken kayboldu. 1,5 yaşındaki Ecrin Yılmaz'ı arama çalışmalarında ceset parçaları bulunmuş ve yapılan DNA testinde cesedin minik kıza ait olduğu belirlenmişti. Kan donduran cinayete ilişkin soruşturmada  gözaltılar olmuştu.   

 

Ecrin'in katilleri bu suçlardan tutuklandı ile ilgili etiketler Samsun Müge Anlı cinayet üvey baba tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.