"Ecem ile sarmaş dolaş fotoğraflarımız var!"

Survivor'a gitmeden önce tanıştığı bir kişinin cinsel istismarına uğradığını söyleyerek şikayetçi olan Ecem Karaağaç, geçtiğimiz gün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına bağlanıp yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatmıştı. Karaağaç'ın suçladığı İ. isimli şahıs da bugün canlı yayında açıklamalarda bulunarak "Asıl ben şikayetçiyim" dedi.

Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç, ''Sana enerji yüklemesi yapacağım'' diyerek kendisini cinsel birlikteliğe zorlayan kişi hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunmuştu. Karaağaç'ın iddialarına o kişiden yanıt geldi

"SARMAŞ DOLAŞ FOTOĞRAFLARIMIZ VAR"

İ. isimli kişi bugün 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuştu:

"Gelemem müsait değilim diyordum. Ecem uçak biletimi alıp çağırıyordu. Evine gidiyordum. Bazen 3-4 hafta kalıyordum. Levent'te iki AVM'de birlikte görüntülerimiz var. Sarmaş dolaş fotoğraflarımız var.

"ASIL ŞİKAYETÇİ OLAN BENİM"

Enerji yüklemedim. Haberleri ben yaptırmadım. Eğer bu istismarsa bunlar mümkün mü? İsterseniz siz buna sevgili deyin, isterseniz demeyin. Asıl şikayetçi olan benim.

"SURVIVOR'DAN SONRA BEKLEDİĞİ ŞÖHRETE ULAŞAMADI"

Enerji vereceğim lafını asla asla asla kullanmadım. Mesleğim bu değil. Benim mesleğim eğitmenlik. Kendisini tehdit etmedim. Survivor'dan dönünce beklediği şöhrete ulaşamayınca bunlar oldu. Bana iftira atıldı. Ben de dava açtım, benim de ailem var. Büyük bunalımdayım."

"KARŞI TARAFIN ANLATIKLARI KÜLLİYEN YALAN"

Karşı tarafın açıklamalarından sonra programa telefonla bağlanan Ecem Karaağaç ise kendisini şöyle savundu:

"Yayında kendisinin beyan ettiği her şey külliyen yalan. Beni dini inançlarımla suistimal etti. Fotoğrafların nasıl ve ne şekilde çekildiği yargı sürecinde yakında ortaya çıkacak. Kendine bir pay çıkmaya çalışmasın. Eğer bunlar doğru değilse neden bana kaç kere para teklif etti. Bana yazdığı hesapları da kapattı. Özellikle her şey ortaya çıktığında herkesin ağzı açık kalacak. Ben bu olayı magazin malzemesi etmedim kendisini etti. Hukuk sürecinden dolayı anlatamıyorum. Karşı taraf benim üstüme gelerek kendini aklamaya çalışıyor yaptıklarının farkında. Bu konuştukları için benden herkes özür dileyecek. O kişiyle herhangi bir gönül ilişkimiz olmadı."

"Ecem ile sarmaş dolaş fotoğraflarımız var!" ile ilgili etiketler Kanal D Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.