Ececan Gümeci'yi kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

En Son Babalar Duyar, Geniş Aile, Alemin Kıralı, Kertenkele, Avrupa Yakası gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 39 yaşındaki oyuncu Ececan Gümeci, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla annesinin 10 gün önce vefat ettiğini duyurdu. Annesine duygusal sözlerle veda eden Ececan Gümeci'nin paylaşımı herkesi duygulandırdı.

Geniş Aile'deki Dihruba karakteriyle ve Alemin Kralı'ndaki Nihale rolüyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Ececan Gümeci hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Ececan Gümeci'nin annesi hayatını kaybetti.


Acı haberi Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla duyuran Gümeci, annesinin 10 gün önce hayata veda ettiğini açıkladı. Annesine duygusal sözlerle veda eden ünlü oyuncunun paylaşımı yürekleri dağladı.

''10 GÜN GEÇTİ...''


Annesiyle fotoğraflarının yer aldığı kısa bir videosunu paylaşan Ececan Gümeci altına ''sözlerin yüreğimde mühürlü kulaklarım uğulduyor kalbim sıkışıyor içim buruk ezik ne yazsam nasıl haykırsam biz şimdi büyüdük mü istemiyorum büyümek 10 gün geçti bir varmış bir yokmuş Canım Annem çok zormuş Sabah uyandığımda kimi arıyacağım kim beni senin gibi dinler hiç bilmiyorum ama şuna eminim gözün arkada kalmayacak huzurlu mutlu uyu anneciğim seni çok seviyorum Seninle gurur duyuyorum yolun yolum 70 yıl Üç pırlanta gibi çocuk dört torun ve yüzlerce öğrencin Ne diyeyim Annem sözün bittiği yer Seni Çok Seviyorum Rahat Uyu 🙏🙏'' notunu düştü.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımına takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağdı.

 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Aykut Ünal ile Bodrum’da nikah masasına oturan Ececan Gümeci, 2018 yılının Ekim ayında Maya adını verdiği kızını kucağına alarak ilk kez annelik sevinci yaşamıştı.

ececan gümeci

Ececan Gümeci'yi kahreden ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu ile ilgili etiketler Ececan Gümeci vefat ölüm Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.