Ece Vahapoğlu ve SWEATers ile açık havada yoga!

Bakanlık belgeli wellness ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu, İstanbul Metrocity AVM önünde kurulan SWEAT BOX’da açık havada yoga yaptı ve sağlıklı içeceklerle enerji dolu bir spor etkinliği gerçekleştirdi.

Sporu ve spora gönül vermiş herkesi ücretsiz bir şekilde buluşturan Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından kurulan SWEATers App’in İstanbulluları sosyalleştirmek amacıyla hayata geçirdikleri projesi SWEAT Box’ta Ece Vahapoğlu, katılımcılarla birlikte açık havada yoga yaparak enerji dolu bir etkinliğe imza attı.

Etkinliğe katılanlar matların üzerinde yoga yapıp esnerken nefes egzersizleri ile de enerjilerini dengeledi.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE YOGA

Evlendikten sonra sunucu, yazarlık ve wellness eğitmenliğinin yanına yoga hocası unvanı da ekleyen Ece Vahapoğlu, “Yıllardır sporu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için çalışan bir spor tutkunu olarak bu kez Sweaters gibi vizyoner bir ekiple şehrin göbeğinde açık alanda yoga yaptırmak harikaydı. Büyük metropol gürültüsünün içinde bizler huzurlu sessizliği yakaladık.” dedi.

Ece Vahapoğlu ve SWEATers ile açık havada yoga!

ECE VAHAPOĞLU HAKKINDA:

 1978’de İstanbul’da doğan Ece Vahapoğlu, İşletme okuduğu The American University of Rome’u 2000 yılında birincilikle bitirdi. Fransa IEHEI’de AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. 2001 yılında JC Derneği tarafından “Türkiye’nin En Başarılı Genci” seçildi. ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ‘Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı’na katıldı.

Çok satanlar listelerinde yer alan yedi kişisel gelişim kitabı, bir romanı, Sağlıklı Yaşam ve Spor üzerine dört kitabı var. İlk kitabı 23 yaşındayken yayınlandı. Milliyet, Sabah, Akşam, Takvim gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Radyo ve TV Sunuculuğu” dersi verdi.

Ece Vahapoğlu, ulusal ve uluslararası pek çok etkinlikte Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca moderatörlük ve sunuculuk yapıyor. Kendi web sitesinin yanı sıra CEO Life Dergisi’nde yazıyor.

Ece Vahapoğlu ve SWEATers ile açık havada yoga! - Resim : 2

Spor, eğitim ve sağlık alanında sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Göbekli Tepe tanıtım projesinin koordinatörlüğünü yürüttü. Sağlıklı yaşam, spor ve beslenme seminerleri veriyor. Fitness, pilates, yoga ve koşu ile ilgili spor etkinlikleri yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sertifikalı Wellness Eğitmeni ve Herkes İçin Spor Federasyonu’ndan sertifikalı Yoga Eğitmenliği’nin yanı sıra Herkes İçin Spor Federasyonu Proje Başkan Vekili görevini yürütüyor.

www.ecevahapoglu.com

www.fit21.com.tr

Ece Vahapoğlu ve SWEATers ile açık havada yoga! ile ilgili etiketler Ece Vahapoğlu yoga açık hava sweaters
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.