Ece Vahapoğlu havuz pozu modasına uydu!

Ünlü sunucu Ece Vahapoğlu, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. 6,5 aylık hamile olan Vahapoğlu, havuz pozu modasına uyarak çekildiği fotoğrafı "Sonsuzluk içinde sonsuz aşk" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

6,5 aylık hamile olan sunucu Ece Vahapoğlu da havuz pozu modasına uydu. Instagram'da yaptığı paylaşıma "Sonsuzluk içinde sonsuz aşk" notunu yazan karnı burnunda sunucunun Vahapoğlu'nun fit görüntüsüne övgüler yağdı.

Ece Vahapoğlu havuz pozu modasına uydu!

ANNE ADAYLARIYLA DENEYİMLERİNİ PAYLAŞIYOR

Ece Vahapoğlu rahat bir hamilelik geçirmek ve normal doğum yapmak istediği için beslenmesine, sporuna önem veriyor. Bebek bekleyen anne adaylarına deneyimlerini sosyal medyadan aktarıyor.

Sunucu geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafın altına şöyle yazdı: ''Hamilelikte 26. haftama girerken tartı artık 60’ı gösteriyor. 51.7 başlangıç kilomdu. Yedinci aya yaklaşırken 8 kg aldım. Bunlar bir kadının mutlulukla, bedeniyle barışık olarak aldığı en keyifli kilolar.''

Ece Vahapoğlu havuz pozu modasına uydu! - Resim : 2

 

Ece Vahapoğlu havuz pozu modasına uydu! ile ilgili etiketler Ece Vahapoğlu Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.