Ece Vahapoğlu “fit21” markası ile Yılın Girişimcisi seçildi!

Türkiye'nin tek sertifikalı Sağlıklı Yaşam eğitmeni, SuperHaber yazarı Ece Vahapoğlu, Sporda Yılın Girişimcisi ödülü'ne layık görüldü. Ödülü Cumartesi günü düzenlenen törenle Spor Endüstrisi tarafından Ece Vahapoğlu’na takdim edildi.

Başarılı eğitim ve sunuculuk hayatını spor ile birleştiren, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı HİS Federasyonu tarafından tek sertifikalı ünlü Sağlıklı Yaşam eğitmeni Ece Vahapoğlu; spor giyim, seminer, kamp ve workout olarak dört ana alanda hizmet veren “fit21” markasıyla; Türkiye’de ilk defa bu yıl gerçekleşen, Turkey Health and Sports Forum ‘Sports Nutrition Weekend’ Sporcu Beslenmesi Zirvesi’nde “Yılın En İyi Girişimcisi” ödülüne layık görüldü.

Beslenme Zirvesinde konuşma da yapan Ece Vahapoğlu, sağlıklı ve sportif bir yaşam için ilham verenler arasında olmanın onu daha da motive ettiğini belirterek, zayıf görünmenin değil sağlıklı ve fit olmanın öneminin bir kez daha altını çizdi.

IMG_9993_Facetune_27-01-2018-19-50-01

Tüm deneyimlerini bilimsel araştırmalara göre, insan zihninin bir davranışı alışkanlığa dönüştürmek için 21 güne ihtiyacı olduğu felsefesinden yola çıkarak fit21 markasında birleştiren Ece Vahapoğlu; sporcu beslenmesin adına a’dan z’ye her şeyin tartışıldığı Turkey Health and Sports Forum Beslenme Zirvesi’nde markası fit21 konseptinde yer alan koleksiyon, seminer, workout ve kamplar hakkında da bilgi verdi.

Ziyaretçilerin ve profesyonellerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ece Vahapoğlu, “Türkiye’de sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda alanında uzman isimleri bir arayan getiren bu zirvede, yeni bir girişimci olarak markamla yer almak mutluluk verici. Everest’e çıktığımda nasıl heyecanlanıyorsam, bu aldığım ödülüm de markamı daha çok büyütmek adına beni cesaretlendirdi. Umarım Türkiye ve gençlik adına bu alanda daha güzel şeyler de yapabilirim” dedi.

IMG_0074

Ece Vahapoğlu kimdir?

1978’de İstanbul’da doğan Ece Vahapoğlu, İşletme okuduğu The American University of Rome’u 2000 yılında birincilikle bitirdi.

Fransa IEHEI’de AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. 2001 yılında JC Derneği tarafından “Türkiye’nin En Başarılı Genci” seçildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın ‘Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı’na katıldı.

Çok satanlar listelerinde yer alan yedi kişisel gelişim kitabı, bir romanı, Sağlıklı Yaşam ve Spor üzerine dört kitabı var. İlk kitabı 23 yaşındayken yayınlandı. ÖTEKİ adlı romanı beş dile çevrildi.

Milliyet, Sabah, Akşam, Takvim gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Radyo ve TV Sunuculuğu” dersi verdi.

Gönüllü olarak Göbekli Tepe tanıtım projesinin koordinatörlüğünü yürüttü. Ece Vahapoğlu, ulusal ve uluslararası pek çok etkinlikte Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca moderatörlük ve sunuculuk yapıyor.

ecevahapoglu.com, patronlardunyasi.com, halklailiskiler.com, superhaber.com sitelerinde, CEO Life Dergisi’nde ve Fitnews gazetesinde yazıyor.

Spor, eğitim ve sağlık alanında sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Sağlıklı yaşam, spor ve beslenme seminerleri veriyor. Spor etkinlikleri yapıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan sertifikalı Wellness Eğitmeni olarak Herkes İçin Spor Federasyonu Proje Başkan Vekili görevini yürütüyor.

Ece Vahapoğlu “fit21” markası ile Yılın Girişimcisi seçildi! ile ilgili etiketler Ece Vahapoğlu sporcu beslenme zirvesi fit21 yılın girişimcisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.