Ece Uslu'yu yıkan peş peşe ölüm haberleri!

46 yaşındaki sinema ve tiyatro oyuncusu Ece Uslu, aldığı ölüm haberleriyle yıkıldı. Geçtiğimiz cumartesi günü büyük teyzesi Nedret Güvenç'i kaybetmenin şokunu yaşayan ünlü sanatçı dün de amcasının ölüm haberini aldı.

Ünlü oyuncu Ece Uslu geçen cumartesi günü büyük teyzesi Nedret Güvenç'i kaybetmenin şokunu yaşamıştı. Ünlü oyuncu bugün de amcasının ölüm haberini aldı.

Amcasının ölüm haberini sosyal medyadan yayınlayan Ece Uslu altına "Canım Esen amcam, manevi babam çok üzgünüm. Sözüm yok. Hepsi kalbimde..." yazdı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ece Uslu (@eceusluofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Uslu, teyzenin vefatının ardından Instagram hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadelere yer vermişti; ''Büyük teyzem Nedret Güvenç Bilgütay’ı maalesef dün sabaha karşı uykusunda kaybettik. Zorlu bir hayatın ardından kendisine harika bir hayat kurdu. Yetenekleri ve başarılarıyla donattı hayatını ve asıl benim için en önemli olanı kıymetli eşi rahmetli Okan Bilgitay ile birlikte aşklarını ve aralarında ki saygıyı hiç bir zaman kaybetmeden ve o güzel aşklarına hepimizi imrendirerek yaşadılar güzel hayatlarını. Aşkları ve birliktelikleri herkese örnek olabilecek kadar harikaydı, şimdi artık tekrar bir aradalar…. ve benim hayatımda çok önemli olan sevgili anneannem Nebile Fikriye Güvenç ile de beraberler artık. Hepinizi çok seviyorum. Sen hepimizin çok kıymetlisiydin sevgili ve biricik teyzeciğim. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Işığınla aydınlat gittiğin yeri… Seni çok seviyorum. ''

Ece Uslu

Ece Uslu'yu yıkan peş peşe ölüm haberleri! ile ilgili etiketler Ece Uslu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.