Ece Üner'den horozlanan Macron'a gönderme!

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki haklarından vazgeçmemesi üzerine horozlanan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un ruh hali hiç bu kadar güzel izah edilemezdi. Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, AB'den Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını isteyen, "Türk halkıyla sorunumuz yok sorunumuz Erdoğan ile" diyen Macron'un durumunu Fransa'nın sembolü horoz üzerinden anlattı. Üner'in sözleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Macron'un Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleri ve buna Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun verdiği sert cevabın ardından kısa bir yorum yapan Ece Üner, bir Fransız diplomata atfedilen sözü hatırlatarak Fransa Cumhurbaşkanı'nın ruh halini ortaya koydu: 

"Habere dair kısa bir anekdot. Bir Fransız diplomat meslekdaşına soruyor (Fransa'nın milli sembolü niye Horoz'dur biliyor musun?' Meslekdaşı bilmediğini söyleyince diplomat yanıtlıyor: Kendi ayakları pisliğin içindeyken ötebilen tek hayvan horozdur da ondan! Birden aklıma geldi" 

 
 

 

Ece Üner'den horozlanan Macron'a gönderme! ile ilgili etiketler Ece Üner Fransa horoz macron
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.