Ece Üner'den AFAD başkanına cevap

AFAD başkanı, spiker Ece Üner'in deprem sonrası "Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM alternatifi var" dediğini öne sürdü. Üner'den AFAD başkanına cevap geldi.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner'in İstanbul'da yaşanan deprem sonrası "İstanbul'da olası bir depremde bizlerin toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sına AVM, rezidans ve gökdelen inşa edilmiş. Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM alternatifi var" dediğini öne sürdü.

Güllüoğlu Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu:

'BU NASIL BİR GAZETECİLİKTİR?!'

"Ece Üner güya gazetecilik yapmış. Hayret bir şey! Acaba kimi aradı sordu toplanma alanı kaç tane var diye, acaba E-devlete hiç girip baktı mı? Bu nasıl bir gazeteciliktir?! Hangi yılda kaldınız? Nasıl bilgi topladınız?! AFAD olarak toplumu yanlış bilgilendirdiğiniz için hukuki yollara başvuracağız. Herkesi yaptığı işte sorumlu davranmaya, insafa, izana davet ediyorum."

Ece Üner'den AFAD başkanına cevap

Ece Üner'den AFAD başkanına cevap geldi. Üner, Twitter'dan, "Yanlış! Ben bu açıklamayı geçen hafta Salı günü yaptım! Deprem Perşembe oldu. Doğru bilgi verin lütfen!" diye yazdı.

Ece Üner'den AFAD başkanına cevap ile ilgili etiketler İstanbul AFAD deprem Ece Üner
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.