Ece Üner: Şehitlerimizi unutanın vicdanı kurusun

Eli kanlı Esed rejiminin Suriye'nin İdlib kentine perşembe akşamı düzenlediği hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner, 33 şehidin verilmesine ilişkin haberi sunarken söylediği sözlerle milyonları duygulandırdı.

Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejiminin hava saldırısında 33 vatan evladı şehit düştü.

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, bu konuda yaptığı açıklamayla milyonların hislerine tercüman oldu. Üner'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

"UNUTANIN VİCDANI KURUSUN"

Haber bülteninin açılışında konuşan Ece Üner, "Biz süslenip püslenip çıkıp, bir solukta sunuyoruz bu haberleri de o canlar, o canların anaları, babaları, çocukları, sevgilileri, eşleri, aşkları, hayalleri, umutları, hikayeleri ne oluyor, nereye gidiyor? 'Başımız sağolsun' deyip kamera açısını değiştirip başka habere geçince bitiyor mu, bitecek mi? Vatan sağolsun. Elbette vatan sağolsun da vatan dediğin kaybettiğimiz o evlatlarımız değil mi? İnsanın ne nefesi, ne göğüs kafesi yetiyor böylesi şiddetli bir acıyı telaffuz etmeye. Bu defa unutanın hakikaten vicdanı kurusun" ifadelerini kullandı.

Ece Üner: Şehitlerimizi unutanın vicdanı kurusun

Ece Üner: Şehitlerimizi unutanın vicdanı kurusun ile ilgili etiketler Show TV Şehit Ece Üner Suriye İdlib
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.