Ece Üner neden istifa etti? Ünlü sunucunun istifa nedeni ve yeni adresi belli oldu!

Ece Üner neden istifa etti? 2014 yılından bu yana Show Tv Ana Haber Bülteninin sunuculuğunu yapan Ece Üner istifa etti. Ünlü sunucunun yeni adresi belli olurken istifanın nedenini de kendisi açıkladı.

Ece Üner, Show Tv Ana Haber Bülteninin 7 yılı aşan bir süredir sunuculuğunu yapıyordu. Son dönemde toplumsal olaylara karşı paylaşımları da sık sık gündem olan ünlü sunucu, NTV ve CNN Türk'te de çalışmıştı. Bugün gelen haberlere göre ise Ece Üner'in televizyondaki yeni adresi belli oldu. İstifanın nedenini ve yeni dönemde yer alacağı kanal ve projeyi kendisi açıkladı.

ECE ÜNER'İN İSTİFA NEDENİ BELLİ OLDU!

Show TV'deki başarlı kariyeri sonrası yeni dönemde Kanal D ekranlarında yer alacak olan ünlü sunucu Ece Üner, Show TV'den istifa nedenini şöyle açıkladı:

Ece Üner neden istifa etti? Ünlü sunucunun istifa nedeni ve yeni adresi belli oldu!

"Artık bambaşka bir şey yapmak istiyordum. Şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum. Müge Anlı ya da Didem Arslan Yılmaz’ın yaptıkları formatla benzer olmayacak.
İnsanların hayatına dokunan, onlar için hak ve adalet arayan, onların yaralarını iyileştiren bir içerik olacak"

Ece Üner neden istifa etti? Ünlü sunucunun istifa nedeni ve yeni adresi belli oldu! - Resim : 2

"İYİ BİR SIRDAŞ VE YOL ARKADAŞI"

Ece Üner, "Eşiniz Deniz Bayramoğlu'nun size kattığı nedir? Sizinki nasıl bir sevgi, yol arkadaşlığı, birliktelik? Birbirinizi nasıl zenginleştiriyorsunuz?" sorusunu şu cevabı verdi:

"Son günlerde çok popüler oldu ama ben başından beri bir sapyoseksüelim! Zekaya, beyne vurgunum. Bana göre en seksi organımız beynimiz. Deniz çok berrak bir beyin, kıvrak ve ince bir zeka. Birbirimizi zihnen çok besliyoruz. Okuyoruz, tartışıyoruz, atışıyoruz. İyi bir sırdaş ve yol arkadaşı."

YENİ DÖNEMDE EŞİ DENİZ BAYRAMOĞLU İLE OLACAK

Ece Üner, Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunan eşi Deniz Bayramoğlu ile yeni dönemde birlikte olacak. Programın formatı ve içeriği konusunda Kanal D yönetimi ile de uzlaşan Ece Üner'in reality programının Ağustos ortasında başlayacağı belirtiliyor.

 

Ece Üner neden istifa etti? Ünlü sunucunun istifa nedeni ve yeni adresi belli oldu! ile ilgili etiketler Show TV Ece Üner ece üner neden istifa etti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.