Ece Temelkuran kraliçeye 'tamam' için yalvardı!

Ece Temelkuran, The Guardian'a yazdığı yazıda, Kraliçe Elizabeth'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "tamam" demesini rica etti.

"Tamam" cephesi sosyal medyadaki etkinliğini yitirdi, ancak kara propaganda faaliyetlerinden vazgeçmiyorlar. Onlardan biri olan Ece Temelkuran, The Guardian'a yazdığı makalede Kraliçe Elizabeth'ten medet umdu.

Ece Temelkuran kraliçeye 'tamam' için yalvardı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İngiltere ziyareti öncesinde Kraliçe'ye seslenen Temelkuran, Erdoğan'a "tamam" demesini istedi.

"TAMAM DEYİN"
Cumhurbaşkanı adaylarından ümidi kesen muhalefet cephesinin son ümidi dış mihraklar oldu.

Looser gazeteci Ece Temelkuran, Erdoğan'ın ziyaret edeceği İngiltere Kraliçesi'ne mektup yazarak, Cumhurbaşkanı'na "Tamam" demesini istedi.

Temelkuran, "Erdoğan sizi sarayda ziyaret ettiğinde, çayınız doldurulurken Erdoğan’a ‘artık yeter’ deyin” dedi.

Ece Temelkuran kraliçeye 'tamam' için yalvardı! - Resim : 2

SİYASİ ÖNGÖRÜSÜZLÜK VE TEMELKURAN
Daha önce Türkiye'de bulunan birkaç medya kurumunda çalışan Temelkuran, seçimlerde tutturamadığı tahminler ve siyasi öngörüsüzlükleri ile olumsuz bir intiba bıraktı. Bunlarla birlikte Temelkuran, dış basında kaleme aldığı Türkiye aleyhtarı yazılarıyla da tanınıyor.

Ece Temelkuran kraliçeye 'tamam' için yalvardı! ile ilgili etiketler ece temelkuran kraliçe elizabeth
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.