Ece Sükan'ın olaylı gecesi! Ehliyetine 2 yıl el konuldu

44 yaşındaki oyuncu, eski manken ve stilist Ece Sükan'ın güzel başlayan gecesi kötü bitti. Önceki akşam Bebek'te bir mekanda düzenlenen partiden sonra aracıyla evine dönen Sükan polis çevirmesine takıldı, alkolmetreye üflemek istemeyince ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Gazetecilerle gerginlik yaşayan Sükan evine vale yardımıyla dönmek zorunda kaldı.

Ünlü isimlerle birlikte Bebek'te katıldığı ve gece geç saatlere kadar eğlendiği bir partiden evine dönmek için direksiyon başına geçen ünlü oyuncu ve stilist Ece Sükan polisin çevirmesine takıldı. Daha önce iki kez alkollü şekilde araç kullandığı için ehliyetini kaptıran Sükan alkolmetreye üflemek istemeyince ehliyetinden oldu.

 

 Ece Sükan'ın olaylı gecesi! Ehliyetine 2 yıl el konuldu

EHLİYETİNE EL KONULDU, PARA CEZASI KESİLDİ

Alkolmetreye üflemeyi reddeden ve polislere direnen Sükan’ın ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu, para cezası kesildi. Polislerin uyarısıyla aracından inen ve arkadaşını arayarak yardım isteyen Sükan'a evine kadar bir vale eşlik etti.

Ece Sükan'ın olaylı gecesi! Ehliyetine 2 yıl el konuldu

Ece Sükan'ın olaylı gecesi! Ehliyetine 2 yıl el konuldu ile ilgili etiketler ehliyet ece sükan polis çevirmesi alkolmetre
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.