Ece Sükan kimdir? Sevgilisi Uğur Güven kimdir?

Ece Sükan kimdir? Ünlü model Ece Sükan önceki akşam Bebek'teki bir mekanda sevgilisi Uğur Güven ile görüntülendi. Sükan, "Aşkım, üşüyorum. Beni ısıtır mısın?" dediği haberlerde yer aldı. Sükan ve sevgilisi Güven'in yaşamı merak edildi. Peki Ece Sükan kimdir? Uğur Güven kimdir? Detaylar haberimizde...

Ünlü model Ece Sükan kimdir? Birçok dizide rol alan Ece Sükan ve sevgilisi Uğur Güven, Bebek'te görüntülendi. Sükan'ın hava soğuyunca sevgilisinden yardım istedi. Güven ise sevgilisinin istediğini gerçekleştirdi. Peki Ece Sükan kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ece Sükan, Bebek'teki bir mekanda sevgilisi Uğur Güven ve bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Sükan, ilerleyen saatlerinde hava soğuyunca sevgilisi Güven'den yardım istedi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Yakınındaki tüplü sobanın getirilmesini isteyen Ece Sükan, "Aşkım, üşüyorum. Beni ısıtır mısın?" dedi. Uğur Güven, mekan görevlilerini çağırıp tüplü sobayı masalarının başına getirtti.

Ece Sükan kimdir? Sevgilisi Uğur Güven kimdir?

ECE SÜKAN KİMDİR?

 Ünlü model Ece Sükan 1977 senesinde Ankara'da dünyaya geldi.Sükan, üniversite eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladı.

Ece Sükan öğrencilik döneminde DJ'lik yaptı. Sükan devamında ise Marie Claire'de çalışmaya başlayarak modellik hayatına girdi.

Sükan o dönemlerde Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve üçüncülük derecesini aldı.Daha sonra ise New York’a giderek Fashion İnstitueof Technology okulunda eğitim aldı. İlk oyunculuk deneyimini ise 2004 yılında 24 Saat dizisinde yaşadı.

Ece Sükan, başrolünde Nurgül Yeşilça ve Timuçun Esen'in başrolünde oynadığı Gülperi dizisinde Şeyma karakterini canlandırdı.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Ezgi Gör, Emir Özyakışır gibi isimlerin yer aldığı Gülperi dizisinde Şeyma karakterini canlandırmıştır.

ECE SÜKAN’IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2018 – Gülperi
2010 – Kızım Nerede
2009 – Avrupa Yakası
2008 – Aşk Yakar
2004 – 24 Saat
2004 – Haziran Gecesi

UĞUR GÜVEN KİMDİR?

Uğur Güven daha önce Hadise ve Saba Tümer ike gündeme gelmişti.

Sabah'ın haberine göre Uğur Güven ünlü sunucu Saba Tümer ile görüntülendi.

Ece Sükan kimdir? Sevgilisi Uğur Güven kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.