Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez evleniyor!

Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takılan ünlü sanatçı Ece Seçkin, pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile ilişkilerinin 3. yılını doldurduklarını ifade ederek, "Kısmetse düğünümüz Eylül'de olacak. Güzel bir düğün istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün yeni şarkısının klibi için Bebek'e kostüm provasına gelen Ece Seçkin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seçkin, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Koronavirüs sürecinde önce kilo alıp sonra zayıfladığını belirten 29 yaşındaki ünlü şarkıcı, "İlk zamanlar o kadar kilo almıştıki aynalara küsmüştüm. O halimden sonra spora başladım. Şimdi de eski pantalonum bile üzerime büyük geliyor. Gördüğünüz gibi iyi bir alışverişe çıkmaya ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

 "PANDEMİDEN HAZİRAN'DA EVLENEMEDİK, DÜĞÜN EYLÜLDE"

Ece Seçkin, ayrıca nişanlısı Çağrı Terlemez ile ilişkilerinde 3. yılı bitirdiklerini söyleyerek, "Pandemi olmasaydı 2020'nin Haziran ayında evlenmiş olacaktık. Dolayısıyla ailelerimiz de 'Hadi ama artık' demeye başladı. Kısmetse düğünümüz eylül gibi olacak. Güzel bir düğün istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez evleniyor!

ECE SEÇKİN HAKKINDA

12 Eylül 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ece Seçkin, ailenin tek çocuğudur. 

Müzik yaşamına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı. Müziğe olan sevgisinin yanı sıra Filiz Coşkuner’den bale dersleri alan Seçkin, yaklaşık 8 yıl bale ve danseğitimi almaya devam etti. Diğer taraftan Seçkin, lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başladı. Okul yıllarında katıldığı çeşitli müzik yarışmalarında dereceler alan Ece Seçkin, 2006 yılında Levent Arslan’dan özel şan dersleri almaya başladı.

Ece Seçkin 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi ‘Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Müzikten uzak bir üniversite tercihi yapan Seçkin, hedefinin müziğin yanı sıra akademik alanda da başarı sağlamak olduğunu söylemiştir. 2011 yılında ise Ozan Doğulu ile tanışması müzik kariyerinde dönüm noktası oldu ve popülaritesi artmaya başladı.

 

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez evleniyor! ile ilgili etiketler Ece Seçkin evlilik Çağrı Terlemez
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.