Ece Seçkin tektaş taktı, evlilik sorusuna bakın ne yanıt verdi!

Şarkıcı Ece Seçkin sosyal medya hesabından parmağında tektaşı ile paylaşım yaptı, takipçilerini merakta bıraktı.

Ece Seçkin, Instagram hesabından yaptığı yüzüklü paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

59dcc79cc03c0e36b8b6537f

Sağ elinde tektaş yüzüğün göründüğü bir pozunu paylaşan şarkıcı, fotoğrafın altına “Arkadaşlar sözlenmedim, nişanlanmadım da. Tektaşını kendi alıp, tek başına takanlardanım. Öyle bir şey olduğunda ortalığı ayağa kaldıracağım, söz” notunu düştü.

59dcc7a4c03c0e36b8b65385

25 yaşında olmasına rağmen söylediği şarkılarla iyi bir çıkış yakalayan Ece Seçkin, 2 yıldır pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile birlikte.

"Adeyyo" şarkısı ile geçen yıla damga vuran ve iyi bir çıkış yakalayan Ece Seçkin müzik eğitimine 3 yaşında başladı. Annesi de piyano öğretmeni olan Ece Seçkin konservatuvar mezunu.

Sekiz yıl boyunca bale ve dans eğitimi alan Ece Seçkin 2006 yılında Levent Arslan’dan şan dersleri aldı, 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı.

Daha sonra "Hoşuna mı gidiyor" şarkısıyla şu zamana kadar yaptığı şarkılar arasında zirveye oturdu.

İki yıldır THY'de pilot olan sevgilisi Çağrı Terlemez ile birlikte olan Ece Seçkin'e geçtiğimiz aylarda havada büyük bir sürpriz yapılmıştı.

Binlerce beğeni alan sevgilisi ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşan şarkıcı Ece Seçkin, paylaşımın altına, " Ve tabii ki en çok sana teşekkürler aşkım.

Seni tanıdığım gün ayaklarımı yerden keseceğini söylemiştin ve bu hayatımın en güzel uçuşuydu. Çok tatlısın" yorumunu yapmıştı.

Instagram'dan sık sık fotoğrafını paylaşan Ece Seçkin yakın zamanda evlenmeyi planlıyor.

Ece Seçkin tektaş taktı, evlilik sorusuna bakın ne yanıt verdi! ile ilgili etiketler Ece Seçkin Instagram Çağrı Terlemez Pilot uçak tektaş yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.