Ece Seçkin sahne kıyafetlerinde Gülşen'i mi taklit ediyor?

Adeyyo, Dibibe Dibine, Bu Ne Yaa, Hoşuna mı Gidiyor?, Yastık gibi şarkıları dillere dolanan 30 yaşındaki şarkıcı Ece Seçkin son konserinde, cesur sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'in kıyafetlerinin bir benzerini giydi. Ece Seçkin'in sahne kostümü, Gülşen'in sahne kostümüne benzetildi. Sosyal medya takipçileri Ece Seçkin'in konserden karelerini yorum yağmuruna tuttu. İşte Ece Seçkin'in Gülşen'in kıyafetlerine benzetilen konser tarzı...

Dün akşam Antalya'da konser veren Ece Seçkin'in iddialı sahne kostümü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Genç popçunun kıyafeti, meslektaşı Gülşen'in sahne kostümlerine benzetildi. Ece Seçkin'e sosyal medyada 'Resmen Gülşen'i taklit etmişsin' şeklinde yorumlar yağdı. 

Dün akşam Antalya'da sevenleriyle bir araya gelen Ece Seçkin konserden karelerini 1.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, ''Antalya sıcağında 5. şarkıdan sonra havuzdan çıkmışa dönmüş saçlarıma ve ekipçe şıpır şıpır terlememize rağmen büyük bir keyifle 3 saate yakın performans göstermenin mutluluğuyla turnemize devam ettik'' notuyla paylaştı. Oldukça cesur ve iddialı bir seçim yapan Ece Seçkin'in konser tarzı meslektaşı Gülşen'e benzetildi.


Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde  İstanbul Topkapı Üniversitesi bahar şenliklerinde tercih ettiği kot pantolon ve bikini kombiniyle de Gülşen'in kopyası gibi görünüyordu.

Ece Seçkin sahne kıyafetlerinde Gülşen'i mi taklit ediyor?


Ece Seçkin için, ''Yine Gülşen'e özenmişsin', 'Herkes sahnede Gülşen'in kopyası gibi artık', 'Bir an Gülşen sahnede zannettim', 'Gülşen'le yarışa mı girdiniz?', 'Gülşen kopyası', 'Çakma Gülşen', 'Biri fazla Gülşen izlemiş', 'Biraz özgün olun', 'Gülşen 2'' yorumları yapıldı.

İşte Ece Seçkin'in konser tarzı...

Ece Seçkin sahne kıyafetlerinde Gülşen'i mi taklit ediyor? - Resim : 2


Ece Seçkin sahne kıyafetlerinde Gülşen'i mi taklit ediyor? - Resim : 3

Ece Seçkin sahne kıyafetlerinde Gülşen'i mi taklit ediyor? - Resim : 4

Ece Seçkin sahne kıyafetlerinde Gülşen'i mi taklit ediyor? ile ilgili etiketler Gülşen Ece Seçkin Konser sahne kostümü kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.