Ece Seçkin düğününden sonra gelinliklerini hayranlarına hediye edecek

Gelecek hafta pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturmaya hazırlanan 29 yaşındaki ünlü popçu Ece Seçkin, düğünde giyeceği gelinkilerini ihtiyaç sahibi hayranlarına hediye edeceğini duyurdu.

Düğün için hazırlıklarına tam gaz devam eden ve 15 Eylül'de dünyaevine girmeye hazırlanan Ece Seçkin'den sevenlerine müjde! Ünlü popçu, kendisi için hazırlanan gelinlikleri, düğünden sonra hayranlarına hediye edecek.


Yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan 29 yaşındaki Ece Seçkin ile pilot Çağrı Terlemez, nikah masasına oturmak için geri sayıma başladı. Nişanlısı pilot Çağrı Terlemez ile dünyaevine girmeye hazırlanan Ece Seçkin, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımında, kendisi için birçok gelinlik hazırlandığını söyledi.

Ece Seçkin düğününden sonra gelinliklerini hayranlarına hediye edecek


''GELİN ADAYLARI MESAJ ATSIN''

Popçu, bu gelinliklerin tamamını düğün sonrasında ihtiyacı olan sevenlerine hediye etmek istediğini açıkladı.

Ece Seçkin, paylaşıma "15 Eylül tarihinden sonra vücut ölçüleri bana yakın olan gelin adayları varsa mesaj atsınlar. Mesaj kutumu mutlaka kontrol ediyor olacağım" notunu düştü. Güzel popçuya takipçilerinden "Sen en güzel kalpli gelinsin" yorumları geldi.

 

Ece Seçkin düğününden sonra gelinliklerini hayranlarına hediye edecek ile ilgili etiketler Çağrı Terlemez Ece Seçkin Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.