Ece Seçkin: Cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim

Prof. Dr. Uğur Şahin’in ‘3 doz yeterli değil’ sözlerine tepki gösteren şarkıcı Ece Seçkin, “Etrafımdakilere aşı baskını yaptığım için vicdan azabı çekiyorum. Aşı seviciliğime maruz kalan ve aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Ece Seçkin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı dünyada ilk aşıyı geliştiren BioNTech’in CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin’in ‘3 doz yeterli değil’ sözlerine sert tepki gösterdi.

Ece Seçkin: Cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim

Çevresindeki kişilere ‘aşı baskısı’ yaptığı için vicdan azabı çektiğini vurgulayan Ece Seçkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bidaha yemeyiz o yalanları.2.doz covid aşısından sonra hayatımın nasıl karardığını tedavim bittikten sonra anlatıcam.Etrafımdakilere aşı baskısı yaptığım için de vicdan azabı çekiyorum.Aşı seviciliğime maruz kalan ve aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim.”

Ece Seçkin: Cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim ile ilgili etiketler Ece Seçkin Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.