Ece Ronay'ın eşi Mehmet Bilir kimdir?

Daha öncesinde 2,5 aylık hamile olduğunu açıklayan Ece Ronay, nişanlısı Mehmet Bilir ile evlenerek dünya evine girdi. Mehmet Ali Erbil ile dava süreci devam eden Ronay’ın eşi Mehmet Bilir kimdir sorusuna yanıt arandı. Peki Mehmet Bilir kaç yaşında, nereli?

Karpuz adlı şarkısıyla kısa sürede Youtube’de fenomen olan Ece Ronay geçtiğimiz aylar içerisinde de ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa ederek kendisine taciz edildiğini iddia etmiş ve soluğu savcılıkta almıştı.

Sosyal medya fenomeni Ronay tüm bunlar yaşanırken nişanlısı Mehmet Bilir ile evlendi. Nikah sonrasında açıklama yapan Ronay, "Bugün düğünüm yapılmadı. Sadece nikah yapıldı. Kalabalık bir nikah oldu. Kır düğünü istediğim için düğün yazın olacak" dedi.

Ece Ronay'ın eşi Mehmet Bilir kimdir?

Mehmet Bilir Kimdir?

Ece Ronay’ın eşi olarak bilinen Mehmet Bilir hakkında pek fazla detay bulunmuyor. @mehmetrustubilir kullanıcı adıyla yer Instagram’da yer alan genç adamın 84,1 bin takipçisi bulunuyor.

Ece Ronay'ın eşi Mehmet Bilir kimdir? ile ilgili etiketler ece ronay mehmet bilir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.