Ece Ronay'dan davalık olduğu Mehmet Ali Erbil'e zehir zemberek sözler: ''Herkes ne mal olduğunu biliyor''

Mehmet Ali Erbil, TikTok canlı yayınından takipçilerinden hediye istediği için kendisine 'dilenci' diyen Ece Ronay hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Mehmet Ali Erbil'in bu hamlesi sonrası Ece Ronay'dan yanıt gecikmedi. İsim vermeden Mehmet Ali Erbil'i hedef alan Ronay, Instagram hesabından ''Saygınlığınız yok ki zarar vereyim. Herkes sizin ne mal olduğunuzu biliyor'' şeklinde yaptığı paylaşımıyla şaşırttı.

Sosyal medya fenomeni ve genç şarkıcı Ece Ronay, klibinde de oynadığı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile davalık olmuştu. İkili arasındaki gerilim devam ediyor...

'Karpuz' isimli şarkısıyla tanınan Ece Ronay, 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiği iddiasında bulunup cep telefonundaki mesaj kayıtlarının görüntülerini ve kendisine gönderdiği sesli mesajları yayınlamıştı. Mehmet Ali Erbil'in tacizine uğradığını iddia eden Ece Ronay, ünlü şovmen hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Klibinde oynadığı TikTok fenomeni Ece Ronay Bilir’i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla 3 ayrı suçtan 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılanmasına başlanan Mehmet Ali Erbil son olarak yine Ece Ronay ile yeni bir polemik yaşadı.

 
MEHMET ALİ ERBİL KENDİSİNE 'DİLENCİ' DİYEN ECE RONAY'I ŞİKAYET ETTİ

TikTok'ta yayın yapan Mehmet Ali Erbil, takipçilerinden hediye isteyince, Ece Ronay da ''Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye'' şeklinde bir yorumda bulundu Ece Ronay'ın bu sözleri karşısında Mehmet Ali Erbil, saygınlığının zedelendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.


ECE RONAY'DAN MEHMET ALİ ERBİL'İ HEDEF ALAN PAYLAŞIMLAR

Bunun üzerine Ece Ronay, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil'i hedef alan paylaşımlar yaptı. Ronay paylaşımında, "Ben kimsenin saygınlığına zarar vermedim, siz kendi yaptığınız hareketlerle zaten rezil ediyorsunuz. Saygınlığınız yok ki zarar vereyim herkes sizin ne mal olduğunuzu biliyor" ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden ve isim vermeden Mehmet Ali Erbil'i hedef alan Ronay bir sonraki paylaşımında ise "Siz 2 gram kalmış beyninizle benimle ilgili haberler yaptırmaya çalışıyorsunuz da siz o gramlık aklınızı kızınızdan küçük insanları TikTok canlı yayınlarında nasıl soydururum peşinde kullanın. Sizin o aklınız bana yetmiyor daha önce tecrübeyle sabitlediniz." dedi.

ece ronay - mehmet ali erbil

ece ronay - mehmet ali erbil

Ece Ronay'dan davalık olduğu Mehmet Ali Erbil'e zehir zemberek sözler: ''Herkes ne mal olduğunu biliyor'' ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya ece ronay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.