Ece Ronay çatlaklarına gelen yorumlara ateş püskürdü!

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa ederek adından söz ettiren ve Ece Ronay, hamileliğinin 7. ayına girdi. Tiktok fenomeni Ronay, kumların üstünde süper mini tulumuyla verdiği pozlara bacaklarındaki çatlaklarla ilgili yorum gelince tepki gösterdi.

Tiktok fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etmiş ve ünlü şovmenden "taciz" ve "hakaret" sebebiyle şikayetçi olmuştu. Ronay, taciz iddialarından kısa süre sonra hamile kaldı ve Mehmet Bilir ile evlendi.

Sosyal medyada cesur hamilelik pozlarıyla gündeme gelen Ronay kendisine yapılan olumsuz yorumları yanıtsız bırakmıyor. Son olarak Rihanna özentisi olduğu yönünde eleştirilere sert çıkan Ece Ronay kumların üstüne süper mini göğüs dekolteli tulumuyla pozlar verdi.

Ece Ronay çatlaklarına gelen yorumlara ateş püskürdü!

Ece Ronay'ın pozlarına çatlaklarıyla ilgili yorum yağdı. Ünlü fenomen ise "Hamileyim ve çatlayan bacaklarımla mutluyum görmek istemiyorsan bakma yallah" diyerek tepki gösterdi.

Ece Ronay çatlaklarına gelen yorumlara ateş püskürdü! - Resim : 2

 

Ece Ronay çatlaklarına gelen yorumlara ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Sosyal Medya ece ronay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.