Ece Gürsel, ablasının yasak aşkı hakkında ilk kez konuştu!

Ünlü manken Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel evli bir adamdan iki çocuk dünyaya getirmesi ve söz konusu ilişkinin hala devam etmesiyle gündemdeydi. Ece Gürsel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ablasının ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Ünlü manken Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel evli bir adamdan iki çocuk dünyaya getirmesi ve söz konusu ilişkinin hala devam etmesiyle gündemdeydi. Ece Gürsel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ablasının ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Manken Ece Gürsel'in ablası Burçe Gürsel, başka bir kadınla evli olan Rıfat Sarıcaoğlu ile tam 8 yıldır aşk yaşıyor. Sarıcaoğlu'yla iki çocuk dünyaya getiren Burçe Gürsel, ilişkisi hakkında geçtiğimiz haftalarda çıkan, "Ayrıldılar" haberlerine, "Biz 8 yıldır ayrı yaşıyorduk. Rıfat Bey zaten kendi evliliği var ve kendi evinde yaşıyor. Biz ise kendi evimizde yaşıyoruz. Hiçbir zaman birlikte yaşamadık. Son zamanlarda göz önüne olmayınca ayrıldık zannedildi. İlişkimiz bu şekilde sürüyor" sözleriyle yanıt vermişti.

Ece Gürsel, ablasının yasak aşkı hakkında ilk kez konuştu!

"BENİ İLGİLENDİRMEZ"

Yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen Burçe Gürsel'in kardeşi manken Ece Gürsel ise ablasının ilişkisi hakkında yapılan haberlere dayanamayarak ilk kez konuştu. Gürsel, sosyal medya hesabı üzerinden, "Açıklama" başlıklı bir gönderi yayınlayarak, söz konusu ilişkiyi kesinlikle onaylamadığını ancak iki tarafında mutlu olduğu ve bu sebeple kimseye laf düşmeyeceğini ifade etti.

Ece Gürsel, ablasının yasak aşkı hakkında ilk kez konuştu! - Resim : 2

 Gürsel'in açıklamaları şu şekilde:

"Kamuoyunun ve bana yüzlerce mesaj atan, üzerine vazife olmadığı halde yorum yapmayı vazife edinen, hakaret etmeyi, küfür etmeyi kendilerinde hak gören, bilinçli, bilinçsiz, okumuş ya da cahil, böyle hassas konulara "ayrıca" çok meraklı olan, diğerlerinin de dikkatine; Ablam 'Burçe Gürsel' hakkında yapılan haberlerle ilgili, çok fazla konuşmamayı tercih ettim. Takdir edersiniz ki; bu konu tarafların hayatının bir parçasıdır ve beni hiçbir şekilde ilgilendirmemektedir.

"EN BAŞINDAN BERİ KARŞIYIZ"

Lakin haberlerde benim de ismim geçtiği için ve yapılan yorumlarda ben de, ablam gibi linç edildiğim için bu açıklamayı yapmak istedim. 8 yıl önce başlayan ve hala da devam eden bu ilişkiyi, ne ben, ne de annem hiçbir zaman, onaylamadık ve empati yeteneği yüksek insanlar olduğumuz için hep karşı çıkmaya çalıştık. Fakat gerek ablam, gerekse çocuklarının babası, yaşça olgun insanlar olup, haklı olarak bizim onayımıza tabi ki ihtiyaç duymadılar.

"KEŞKE YAŞANANLARI TAM OLARAK BİLSEYDİNİZ"

Zaman içerisinde de bize sadece bu durumu kabullenmek ve onlara saygı duymak düştü. Bu süre zarfında çocuklar da olunca, bizler aile olarak, ablamın ve çocuklarının tabi ki yanında olduk ve her zaman da yanında olmaya devam edeceğiz. Ama yine söylüyorum; bu demek değildir ki, biz bu yaşanılan durumu kabul ediyoruz. Böyle olaylarda, ülkemizde maalesef hep kadın suçlanır ve linç edilir. Keşke sizler de bu 8 yıl boyunca yaşananlara ve yaşatılan tatsızlıklara şahit olabilseydiniz. İşte o zaman daha farklı yazılar yazacağınıza eminim.

"ONLAR HALLERİNDEN MEMNUN, BİZE SUSMAK DÜŞER" 

Evet, bu konunun savunulacak hiçbir yanı yok, ama unutmayınız ki kimse tek başına böyle bir olayın içinde olmadı. Taraflar halinden son derece memnun ve durumu kabullenmiş ise, bizlere de, sizlere de susmak düşer. Bundan sonra; bu konuyla alakalı haber yapılması halinde; ablam Burçe Gürsel de, ismim geçtiği için ben de yasal yollara başvurmak zorunda kalacağız. Çünkü Ece Gürsel'in hayatı da, evi de, yaşantısı da ayrıdır. Keza, ablamın da hayatı ve yaşantısı ayrıdır."

Ece Gürsel, ablasının yasak aşkı hakkında ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Ece Gürsel Burçe Gürsel Rıfat Sarıcaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.