Ece Erken'in zor anları...

Ünlü sunucu Ece Erken, programı 'Söylemesem Olmaz'da kadına şiddet konusunun konuşulduğu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı.

Kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak için Birleşmiş Milletler tarafından 25 Kasım tarihi, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" olarak ilan edildi. Söylemezsem Olmaz programında bu konu üzerine konuşan Ece Erken, duygusal anlar yaşadı.


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Ece Erken, canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın kadına şiddet üzerine söylediklerinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Erken, "Yaşadığım en zor dakikalar" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Uzun zamandır ağlamıyorum. Çok özür diliyorum. Hiç alışık da değilim. Hayatta gülmek de var ağlamak da. Bazıları sıkıntıları ağlayarak bazıları da gülerek geçiriyor. Tekrar kusura bakmayın."

Ece Erken'in zor anları... ile ilgili etiketler Ece Erken Söylemezsem Olmaz Beyaz TV kadına yönelik şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.