Ece Erken'in telefon faturası isyanı... Gelen ücretle şoke oldu

25 Ocak'ta 7 aylık evli olduğu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden ve eşinin vefatıyla zor günler geçiren 43 yaşındaki ünlü sunucu Ece Erken gelen telefon faturası ücretine isyan etti. Telefon faturasının tutarını Instagram hesabından yayınlayan Ece Erken ''Kira gibisiniz pes'' dedi. Sosyal medya kullanıcıları, Ece Erken'in bu paylaşımı karşısında 'kiradan haberi yok' yorumunda bulundu.

Ocak ayında kaybettiği eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasını reddettiğini açıklayan Ece Erken son olarak sosyal medya hesabından "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını kaldırmıştı. Ece Erken'in bu hamlesi sosyal medyada eleştiri toplamıştı. Kendisine gelen “Eşinizin soyadını neden sildiniz?” sorusuna Ece Erken'in cevabı ise şu olmuştu: “Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için… Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum”


1 AYLIK FATURA ÜCRETİ 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ


Ünlü sunucu Ece Erken son olarak aktif olarak kullandığı Instagram hesabından kendisine gelen 1 aylık fatura ücretini yayınladı. Erken, Instagram hesabından 1039 TL’lik telefon faturasını “Kira gibisiniz pes” notuyla paylaştı.

Ece Erken'in telefon faturası isyanı... Gelen ücretle şoke olduEce Erken'in telefon faturası isyanı... Gelen ücretle şoke oldu - Resim : 2

'ECE ERKEN'İN KİRA ÜCRETLERİNDEN HABERİ YOK'

Sosyal medya kullanıcıları Ece Erken'e gelen cep telefonu faturasını fazla bulurken, ünlü sunucunun 'kira gibi' benzetmesine ise tepki gösterdi. Ece Erken için 'kira fiyatlarından haberi yok' yorumları yapıldı.

Ece Erken'in telefon faturası isyanı... Gelen ücretle şoke oldu ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya şafak mahmutyazıcıoğlu telefon faturası cep telefonu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.