Ece Erken'in silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri yürekleri dağladı

Sunucu Ece Erken’in geçtiğimiz yıl Haziran ayında nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), gece saat 00.30 civarında Yeşilköy'de iş konuşmak için gittiği bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Erken’in yakın dostları ve Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil ile Bircan Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberini konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin ne olduğunu açıkladı.

Ece Erken'in geçitğimiz yıl sürpriz bir nikahla evlendiği eşi, Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bulunan bir balık restoranında kimliği henüz belirlenmeyen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Yazıcıoğlu, 7 el ateş edilerek öldürüldü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önceki son sözleri ortaya çıktı

Olay yerinde çok fazla kan kaybeden Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'deki Acıbadem İnternational hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. İki çocuk babası Mahmutyazıcoğlu'nun vefatı yakınları, sevenleri, sanat ve spor camiasını yasa boğdu.

 Uzun yıllar boyunca Ece Erken ile birlikte program yapan sunucu Bircan Bali ise Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında yaşanan acı olayın detaylarına yer verdi. Cinayete kurban giden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan bahsederken stüdyoda duygusal anlar yaşandı. 

Ece Erken'in silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri yürekleri dağladı

''ECE HASTANEYE GİTMİŞ... SAATLERDİR HABER ALAMIYORUZ''


Gözyaşlarına hakim olamayan Bali, hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun iki çocuğunun henüz acı haberi bilmediklerini ve Ece Erken'den gece hastaneye gittikten sonra haber alamadıklarını belirtti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan bahsederken gözyaşlarına boğulan Bircan Bali açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 "Çok anılarımız var, çok yaşanmışlıklar var, çok emek var. Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kıymetli ağabeyim dün gece hain bir saldırıda, silahlı saldırıda vücuduna 7 kurşun isabet ettirecek şekilde vuruldu. Hayatını hastanede kan kaybından dolayı kaybetti. Şok olduğumuz bir haber. Kimse doğruluğuna inanamadı. Ece ile onun inanılmaz tutku dolu, birbirlerini seven bir ilişkisi vardı. İlk günden beri anılarına, kavgalarına, üzüntülerine, sevinçlerine, tüm Türkiye'nin gözleri önünde yaşanan bir ilişki... Her şeyden öte Şafak ağabeyin çocuklarına çok düşkün bir baba olduğunu ve evlatlarının ona çok düşkün olduğunu düşüncükçe bütün bu bildiklerimiz çöpe gidiyor. Çocuklarının şu anda haberi yok. Allah sevenlerine sabır versin. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak ağabeye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" 

şafak mahmutyazıcıoğlu


''SON SÖZÜ 'LÜTFEN BENİ KURTARIN'OLMUŞ'' 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önceki son sözlerinden de bahseden Bircan Bali, "Şafak ağebeyin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş. Onlar da ''Merak etme seni kurtaracağız'' demişler.'' dedi.

 

Ece Erken'in silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri yürekleri dağladı ile ilgili etiketler Ece Erken Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Bircan Bali şafak mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.