Ece Erken'in sevgilisi kim? Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Ece Erken'in sevgilisi kim? Magazin gündeminde konuşulan konular arasında Ece Erken yer alıyor. Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine geldi. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Detaylar haberimizde...

Ece Erken'in sevgilisi kim? Ece Erken çıkan aşk haberlerinden sonra açıklama yaptı. Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ, Ece Erken ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkını yazdı.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürütmektedir. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. 15 yıllık evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babası.

ECE ERKEN AÇIKLAMA YAPTI

Geçtiğimiz günlerde isim vermeden biriyle birlikte olduğunu açıklayan Erken, "Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz." dedi.

KELEBEK YAZARI MEHMET ÜSTÜNDAĞ'IN SÖZ KONUSU KONUYLA İLGİLİ YAZISI ŞU ŞEKİLDE:

Ece Erken’in avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla birlikte olduğu sosyal medyada paylaşılan bir videoyla ortaya çıktı. 1 yıldır beraber olduklarını öğrendiğim ikili, Sevgililer Günü’nde Galvin’de yemek yedi, ardından Gizli Kalsın’a gitti. Ancak Mahmutyazıcıoğlu evli.

Ünlü sunucu Ece Erken’in yaklaşık 1 yıldır Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla birlikte olduğunu öğrendim.

Ece Erken'in sevgilisi kim? Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

BOŞANMA DAVASINI İNTERNETTEN AÇTI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Hanım da yaklaşık 3 ay önce bu ilişkiden haberdar olmuş.

Benan Hanım durumu öğrenir öğrenmez eşine boşanmak istediğini söylemiş.

Bunun üzerine evden ayrılarak teknesine yerleşen Şafak Bey, 13 Şubat’ta UYAP bilişim sistemi üzerinden online olarak boşanma davası açıp evliliğine nokta koymak için ilk adımı atmış.

Ece Erken’e Sevgililer Günü hediyesi olarak internet üzerinden açtığı davayı gösteren avukat, 14 Şubat’ta da kutlama yapmak için Erken’i önce Galvin’e yemeğe, ardından da Gizli Kalsın’a eğlenceye götürmüş.

Ece Erken'in sevgilisi kim? Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Ece Erken Sevgili şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.