Ece Erken'in paylaşımı yürekleri dağladı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na özlemini bu sözlerle dile getirdi

27 Ocak gecesi Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında silahlı saldırıya uğrayan 42 yaşındaki iki çocuk babası, eski Beşiktaş yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyacıoğlu'nun eşi Ece Erken acı haberle yıkılmıştı. Erken, eşi Mahmutyazıcıoğlu'na olan özlemini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi ünlü sunucu Ece Erken zor günler yaşamaya devam ediyor. Cinayete kurban giden eşine olan özlemi her gün daha çok artan Erken, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Eşinin kendisine sarıldığı bir fotoğrafı Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlayan Erken'in paylaşımına düştüğü not görenleri duygulandırdı.

Eşine olan özlemini dile getiren ünlü sunucu Ece Erken şu ifadeleri kullandı: 'Çok özledim be aşkım çok! Ne çok sevmişim ben seni meğer, canım nasıl yanıyor bil bilsen... Allah'ım mekanını cennet eylesin, nur içinde yat İnşallah. Dualarımdasın'

Ece Erken'in paylaşımı yürekleri dağladı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na özlemini bu sözlerle dile getirdi


43 yaşındaki Ece Erken kendisinden bir yaş küçük olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 2021 yılının Haziran ayında sürpriz bir kararla nikah masasına oturmuştu. İkili müjdeli haberi, ''Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz'' şeklindeki paylaşımla duyurmuşlardı.

Ece Erken'in paylaşımı yürekleri dağladı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na özlemini bu sözlerle dile getirdi

 

 

Ece Erken'in paylaşımı yürekleri dağladı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na özlemini bu sözlerle dile getirdi ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya Instagram şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.