Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu katillerini tanıyor muydu?

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir balıkçıda dün gece silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili gelen son bilgilere göre Mahmutyazıcıoğlu, konuşmak için yanına gelen iki kişiyi tanıyordu. İddiaya göre tartışma bir dava nedeniyle çıktı. İşte cinayetin kan donduran detayları...

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Cinayetin çarpıcı detayları ortaya çıkmaya başladı. Saldırının Mahmutyazıcıoğlu'nun Yeşilköy'deki bir balıkçı restoranında oturduğu sırada gerçekleştiği öğrenildi. İşte dün gece 12.30 sıralarında yapılan saldırının detayları...

MOBESE KAMERALARI İNCELENECEK

Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldüğüne dair henüz bir bilgi elde edilemezken polis ekipleri saldırganları yakalamak için bölgedeki tüm MOBESE kameralarını incelemeye alarak çok geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.

 

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU CİNAYETİNİN ÇARPICI DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Saldırıya ilişkin gelen ilk bilgiler ise şu şekilde:

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun gece yarısı saat tam 12.00 sıralarında yanına restorana 2 kişi geliyor. Bir şey konuşmak istediklerin söylüyorlar. Mahmutyazıcıoğlu da iddiaya göre bu kişileri tanıdığını belirtiyor. 4-5 dakikalık konuşmanın ardından yanlarına üçüncü bir kişi daha geliyor. Daha sonra çıkan tartışmanın ardından önce şoförünün ayağına ateş etmişler. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun da belden altına 7 kurşun atılmış, bel üstünde ya da kafasında herhangi bir şey yok ancak kan kaybından ve kurşunlardan birinin damarını yırtması sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

 "DAVA NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKIYOR"

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının muhabiri Uğur Kotan, cinayet gecesi yaşanan detayları şöyle aktardı:

"Bu olay 00.30 sıralarında yaşanıyor. Öncesinde ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Eski Başkanı Fikret Orman'la kendisine ait balıkçı restoranında görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Orman, uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Bir süre sonra mekana silahlı saldırıyı gerçekleştiren, henüz kimliği belirlenemeyen 2 şahıs geliyor. Bu kişiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmek istediklerini söylüyorlar. Şafak Mahmutyazıcıoğlu da yanındaki kişileri rahatsız etmek istemediği için bu iki kişiyi arka bir masaya alıyor ve yanlarını geçiyor. Burada bir davayla ilgili konuşları iddia ediliyor. Hatta 1 milyon TL'nin konuşma sırasında dile getirildiği iddia ediliyor. Bir olayla ilgili anlaşamadıkları için tartışma çıkıyor. Dışarıda bekleyen Şafak Bey'in şoförü bu tartışmayı görünce müdahil oluyor. Bundan sonra tartışma iyice büyüyor ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na ateş etmeye başlıyorlar. Önce sağ bacağına 2 el ateş ediyorlar. Şafak Bey yere düşüyor. Bu süreçte Şafak Bey'i yerde sürüklüyorlar ve 2 el daha ateş ediyorlar. Şafak Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde vefat ediyor."

ŞOFÖRÜNÜN DURUMU İYİ

Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun şoförünün ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu katillerini tanıyor muydu? - Resim : 3

 

 

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu katillerini tanıyor muydu? ile ilgili etiketler katil ölüm cinayet Ece Erken balıkçı Şoför şafak mahmutyazıcıoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.