Ece Erken'e hakaret etmişlerdi! Sisi ve Nihat Doğan'a hapis cezası şoku!

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesi sonrasında Seyhan Soylu ve Nihat Doğan’ın sert eleştirilerine maruz kalan Ece Erken, savcılığa giderek şikayette bulunmuştu. Erken’in eşine uğursuz geldiğini ima eden ifadeler kullanan Doğan hakkında 1 ay koruma kararı verildi.

‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu ile Nihan Doğan, Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi olayının akabinde sert ifadeler kullanmışlardı. Doğan açıklamasında, "Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Bazı kadınlar bazı erkeklere uğursuz gelebilir. Adaletli olun. Metres hayatı yaşadı sonradan boşattırdı da aldı, doğrusu bu" ifadelerini söylemişti.

Erken’de bu sözlerin ardından soluğu savcılıkta almıştı. Erken kendisi hakkında iftira niteliğindeki asılsız ithamlarda bulundukları iddiasıyla Seyhan Soylu ile Nihat Doğan’dan savcılığa giderek şikayette bulundu.

Ece Erken'e hakaret etmişlerdi! Sisi ve Nihat Doğan'a hapis cezası şoku!

Dilekçede geçen iddialara göre; iki isim programda “Ece Erken aileye uğursuz geldi”, “Şafak eşinden boşanmasaydı bu karabulutlar gelmeyebilir miydi?”, “Ece olayı biliyor”, “Ece’nin yaşadığı acı, geçmişte yaptığı hatayı meşrulaştırmaz” şeklinde ifadeler kullandı.

Mahkeme kararında; Soylu ile Doğan’ın 1 ay süreyle Erken’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi kararını verdi.

Ece Erken'e hakaret etmişlerdi! Sisi ve Nihat Doğan'a hapis cezası şoku! - Resim : 2

Seyhan Soylu ile Nihat Doğan, karara aykırı davranmaları halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi cezası alabilecek.

Ece Erken'e hakaret etmişlerdi! Sisi ve Nihat Doğan'a hapis cezası şoku! ile ilgili etiketler Seyhan Soylu Ece Erken Nihat Doğan şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.