Ece Erken'den olay yaratacak sözler! ''Şafak'tan daha çok param var''

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla ve yaptığı açıklamalarla günemden düşmeyen ünlü sunucu Ece Erken yine olay yaratacak açıklamalar yaptı. 

Bir Instagram hesabının canlı yayınına katılan Ece Erken, yaşadıklarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Erken, şöyle konuştu:

''YANLIŞLIKLA EVLENDİĞİM ADAMIN...''

"Yanlışlıkla evlendiğim adamın (Serkan Uçar) yengesi hala peşimde. Bir türlü kurtulamadım ondan. Şimdi de adımın anıldığı adamın, ayrılmaya çalıştığı kadınla kanka olmuş. Her resmi beğenip yorum yazıyor.

''DEMET AKALIN SÖYLEDİ''

Lezbiyen midir nedir anlamadım ki! Allah belasını versin. Sahte hesaplarla yazıyor. Yüz tane sahte hesabı var bunu bana Demet Akalın söyledi. Şimdi de adımın anıldığı adamın, ayrılmaya çalıştığı kadınla kanka olmuş. Güldeniz adı...

''ŞAFAKTAN DAHA ÇOK PARAM VAR''

Her resmi beğenip yorum yazıyor. Benim Şafak'tan daha çok param var bunu kimse bilmiyor o kadar zavallılar ki!"

Ece Erken'den olay yaratacak sözler! ''Şafak'tan daha çok param var''

Ece Erken'den olay yaratacak sözler! ''Şafak'tan daha çok param var'' ile ilgili etiketler Demet Akalın Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu Benan Mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.