Ece Erken'den İçişleri Bakanı Soylu'ya ve emniyet güçlerine teşekkür mesajı!

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili aranan şüpheliler yakalandı. Erken, sosyal medya hesabından şüphelilerin yakalandığı anı paylaşarak, "Sayın İçişleri Bakanımızdan ve emniyet birimlerinden Allah razı olsun, onlar yakalanana kadar nefes almadık. Canımız gitti giden gelmez ama cezasız kalmamalarına şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Bakırköy'de balık restoranında önceki gün silahlı saldırıya uğrayan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetmişti. 

YAKALANDILAR

OdaTV'de yer alan habere göre, olayla ilgili daha önce yakalanan Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan’ın ardından İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışması sonucu diğer şüpheliler de yakalandı. Aralarında Drej Ali olarak bilinen Ali Yasak’ın yeğenleri Ali Yasak ve Kadir Yasak, Büyükçekmece'de tuttukları günlük kiralık evde diğer 9 kişi de 18 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyon ile 24 saat içinde yakalanmış oldu.

ECE ERKEN İÇİŞLERİ BAKANI VE EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ece Erken, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katillerinin yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, İçişleri Bakanı ve emniyet güçlerine teşekkür etti. Erken, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu (@eceerken)'in paylaştığı bir gönderi

"Sayın İçişleri Bakanımızdan ve emniyet birimlerinden Allah razı olsun, onlar yakalanana kadar nefes almadık biz. Canımız gitti giden gelmez ama cezasız kalmamalarına şükürler olsun. Yalvarıyorum en ağır cezayı alsınlar. Bizi yaşarken öldürdüler... Ne olur en ağır cezayı alsınlar... Rabbim hem bu dünyada hem ahirette gün yüzü göstermesin bunlara"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu (@eceerken)'in paylaştığı bir gönderi

Ece Erken'den İçişleri Bakanı Soylu'ya ve emniyet güçlerine teşekkür mesajı! ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.