Ece Erken'den 'Coşkun Sabah'ın boşanmasını bekliyor' iddialarını yanıtladı!

Serkan Uçar ile evliliğinden olan oğlu Eymen’in ikinci yaş gününü geçtiğimiz günlerde kutlayan Ece Erken, Akmerkez’de evcil hayvan mağazasından çıkarken objektiflere takıldı.

Oğluna iki kafes kuş alan Ece Erken, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.

Eymen için Çeşme’deki yazlığını satıp Bodrum’a taşınacağı bilinen Erken, 'Coşkun Sabah’la eşi Ceyda Sabah'ın ayrılmasını bekliyor' haberlerine açıklık getirdi.

Sabah çiftinin ayrılmasıyla Bodrum’daki yazlıklarını satın almayı bekleyen Erken, "Boşanmalarını dört gözle beklemiyorum. Çıkan haberler çok yanlış. İnşallah boşanmazlar" dedi.

Yakın arkadaşı Alişan’ın Eymen’e doğum gününde tam altın takması hatırlatılınca Erken, "Alişan, oğluma altın takarken içi gitti. Her seferinde takıyor. Geri dönüşü bize pahalıya patlayabilir. Beşiz çocuk yaparsa yandık" ifadelerini kullandı.

İDDİALARA SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Ece Erken'den 'Coşkun Sabah'ın boşanmasını bekliyor' iddialarını yanıtladı! ile ilgili etiketler Ece Erken boşanma coşkun sabah ceyda sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.