Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evleniyor mu? Kızıyla tanıştı...

Avukat Şafak Mahmamutyazıcıoğlu ile tekrardan barışan ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün Mahmutyazıcıoğlu'nun kızıyla tanıştı.

Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamış, ancak kısa bir süre sonra sevgilisiyle barıştığı ortaya çıkmıştı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Borum'da tatillerin sürdüren çift, önceki gün Türkbükü'nde objektiflere takıldı. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evleniyor mu? Kızıyla tanıştı...

İkilinin yanlarında, bir arkadaş grubu ve Mahmutyazıcıoğlu'nun kızı da vardı.

GAZETECİLERLE KARŞILAŞINCA...

 Gazetecileri bir anda karşılarında gören ikilinin keyfi kaçarken, hızlı adımlarla iskelede kendilerini bekleyen bota bindiler. Botun direksiyonuna ise Mahmutyazıcıoğlu geçti.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evleniyor mu? Kızıyla tanıştı... - Resim : 2

Bir gün önce sevgilisini oğluyla tanıştıran Erken, bir gün sonra da Mahmutyazıcıoğlu'nun kızıyla tanıştı.

EVLENİYORLAR MI?

Çiftin bu hamlesi, "Acaba evlilik olur mu?" sorusunu da akıllara getirdi.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evleniyor mu? Kızıyla tanıştı... ile ilgili etiketler Ece Erken evlilik şafak mahmutyazıcıoğlu Benan Mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.