Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evleniyor mu?

Ünlü sunucu Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisiyle birlikte Bebek'te görüntülenen Erken, magazin muhabirlerinin, "Evlilik ne zaman?" sorularına, "Öyle bir kararımız olursa paylaşırız" şeklinde yanıt verdi.

Sunucu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Bebek'te objektiflere yakalandı..

Birlikte alışveriş yapan sevgililer, güzel havanın tadını çıkardı.

"ÖYLE BİR KARARIMIZ OLURSA PAYLAŞIRIZ"

Muhabirlerle sohbet eden çifte, yakın zamanda evlenecekleri yönündeki iddialar soruldu. Ece Erken, konuyla ilgili, "Öyle bir kararımız olursa paylaşırız" diye konuştu.

SEREN SERENGİL GÜNDEME GETİRDİ

Ece Erken'in, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla aşk yaşaması uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı.

İlişkilerine yeniden şans veren çiftin geçtiğimiz haftalarda evleneceği iddia edilmişti. Söylentiyi gündeme getiren isim ise Seren Serengil olmuştu.

"AÇIKLAMAZSANIZ BEN AÇIKLARIM"

Serengil, sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını yayınlayan Erken'in paylaşımına kayıtsız kalmamıştı. Seren Serengil, "Evlilik tarihini açıklayın. Yoksa pazartesi ben söylerim" yorumunu yapmıştı. Erken ise, Serengil'in yorumuna, "Seni çok seviyoruz" yanıtını vermişti.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evleniyor mu? ile ilgili etiketler Ece Erken Seren Serengil evlilik şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.