Ece Erken ve Demet Şener canlı yayında kavga etti!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı hafta içi izleyicilerle buluşuyor.Ece Erken'in yorumculuğunu yaptığı programa Demet Şener'in telefonla bağlanmasıyla ortam gerildi. Tartışmanın ne olduğunu izleyiciler merak etmeye başladı. Herkes tartıştıkları videoyu arıyor. İşte Ece Erken ve Demet Şener kavgası izle! Detaylar haberimizde...

Hafta içi Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı yorumcusu Ece Erken,Demet Şener'in telefonla bağlanması sonrasında tartıştılar. İkili arasında yaşanan gerilim ekranlara damgasını vuruyor. Herkes neler olduğu merak ediliyor. İşte Ece Erken ve Demet Şener kavgası izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Ece Erken ve Demet Şener canlı yayında kavga etti!

Eski manken Demet Şener gelinlikli bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Altına gelen yorumlardan birine dayanamayıp şoke eden sözler söylemişti. Demet Şener takipçisinin "Zamanında da Demet Akalın'ı sizinle aldatmadı mı? Adam gibi sevmediği baştan belliydi" yorumuna çıldırmış, "Yıllarca üzerimden prim yaptı, mağdur numarasıyla. Susmak yok artık. Yeter" cevabını vermişti.

Bu konu Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında masaya yatırıldı. Ece Erken, "Demet Akalın'ın eşyaları evden atıldı" yorumunda bulundu. Bu yoruma sinirlenen Demet Şener programa telefonla bağlandı.


CANLI YAYINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

Şener, Ece Erken için "Birilerinin maşalığını yapıyor" deyince ortalık karıştı. Ece Erken bu yoruma oldukça sinirlendi ve Demet Şener'e "sen benimle böyle konuşamazsın" diye çıkıştı. Canlı yayında sesler yükseldi ve ikili birbirleriyle sözlü bir tartışmanın içine girdi. Demet Şener, "şerefim üzerine yemin ederim" deyince Ece Erken de "Benim anlattıklarım doğru ben de evladım üzerine yemin ederim" dedi.

"DEMET AKALIN MAĞDUR EDEBİYATI YAPIYOR!"

Demet Şener, Demet Akalın'ın mağdur edebiyatı yaptığını söyledi ve "bundan çok sıkıldım" dedi. Şener sözlerine şöyle devam etti:

"Benim için yıllarca konuştu bu kadın. Ben kimsenin sevgilisini elinden almadım. Nisan ayında Şengül Balıksırtı röportajında "ikinci kişi yok, ailesi beni istemedi" diyor. Biten bir ilişkiden sonra biz ilişkiye başladık.

Üzerime yapıştı kaç senedir. Demet Akalın, "Benim arkadaşım" dedi. Ama benim bu kadınla merhabam bile yok ama arkadaşım dedi. Oysa aynı ortamda bile bulunmadım.

Onların ilişkisi bitti ispatları var. Sonra benim ilişkim başladı. Yıllarca üzerimden geçindi. "

ECE ERKEN

Ece Erken (d. 11 Mayıs 1978, Çorlu), Türk televizyon sunucusudur.

Baba tarafı Samsun'ludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Lise mezunudur.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başladı. Sonra sırasıyla; Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan'la evlendi. Fakat 2009'da boşandılar. İlk dizisi Nilgün dizisiydi ve Nilgün rolündeydi. Bir ara ise Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.


DEMET ŞENER

Naime Şener ve Fikret Şener'in üç çocuğundan en küçüğüdür. Nişantaşı Kız Lisesi'nden mezun oldu. 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 1. oldu.15 Temmuz 2005 tarihinde millî basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi. 19 Ocak 2018'de İbrahim Kutluay'dan boşandı. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

atv'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Fakat 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. Annesi ile birlikte İstanbul, Maslak'da yaşamaktadır. atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de Aç Aç Kazan adlı programı sunmuştur. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV'de yayınlanan Tatlım Benim adlı programı sunmuştur.

 

Ece Erken ve Demet Şener canlı yayında kavga etti! ile ilgili etiketler Ece Erken Demet Şener Kavga izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.