Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu!

Söylemezsem Olmaz programı yorumcuları Ece Erken ve Bircan Bali'nin, Arda Turan'ın taciz ettiği iddia edilen Özlem Ada Şahin hakkında yaptığı yorum sosyal medyada büyük tepki aldı.

Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan kavga Türkiye’nin magazin gündemini meşgul ederken, magazin programları da bu tartışma ve sonrasında yaşananlarla ilgili haberler yapmayı sürdürüyor.

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programı sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali taciz olayıyla ilgili konuşurken ‘Söylenenlere göre Berkay’ın eşi yarım saat tek başına pistte dans etmiş öyle bir durum da var’ ifadelerini kullanınca sosyal medya adeta yıkıldı.

 Program sunucularının yaptıkları yorumlarla kadının tek başına dans etmesinin taciz için yeterli bir mazeret olabileceği şeklinde bir görüş ortaya çıkardığını söyleyen kullanıcılar iki kadının bir hemcinsleri hakkında böylesine suçlayıcı ifadeler kullanmalarına sert tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu!

Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu! - Resim : 2

Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu! - Resim : 3

Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu! - Resim : 4

Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu! - Resim : 5

ECE ERKEN'DEN AÇIKLAMA

Ece Erken ise daha sonra eleştirilere yanıt olarak bir takipçisinin paylaşımını kullanarak "Kadının beyanı esastır diye bas bas bağırdığımızı bu güzel kardeşimize bir zahmet anlatın" dedi.

Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu! - Resim : 6

Ece Erken ve Bircan Bali'den tepki çeken Özlem Ada Şahin yorumu! ile ilgili etiketler Ece Erken Bircan Bali Özlem Ada Şahin dans Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.