Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybetmenin acısıyla derinden sarsılan Ece Erken, sosyal medyadan bugün yaptığı yeni paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü sunucu Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıkladı ve sosyal medya üzerinden herkese açık bir şekilde atılan mesajları tek tek yayınladı. Erken, sosyal medya hesabından yarın tehdit ve şantajdan Celal Mahmutyazıcıoğlu'na dava açacağını açıkladı.

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de bir balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirmişti.

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti

MESAJLARI TEK TEK İFŞA ETTİ

Ünlü sunucu, sosyal medya hesabından bugün dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşinin ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini ifade eden Ece Erken, kendisine atılan mesajları sosyal medya üzerinden tek tek ifşa etti.

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 2

“KARDEŞİNİN MALLARINA ÇÖKMÜŞSÜN”

Erken, mesajlarla birlikte şu ifadeleri kullandı;

-Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal’cik! Sedef’i Acarkent’in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın.

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 3

-Sen kardeşinin mallarına çökmüşsün, katillerin peşine 1 saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki!

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 4

-Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok.

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 5

-Bu arada Acarkent’te nasıl bir güvenlik zaafiyeti var ki Sedef A. gidiyor, ‘Ece Erken’in ev önü kamera görüntülerini istiyoruz’ diyor ve siz veriyorsunuz.

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 6

-Savcılığa ayrı şikayette bulunacağız, sen Celal Efendi kardeşinin karısına sabah 6’da mesaj atacak kadar adamcıksın!

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 7

-Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada.

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 8

-Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak’ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece’de mi diye!

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti - Resim : 9

-Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak’a bir dua edin! 40’ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın.

 

 

 

Ece Erken tehdit edildiğini açıkladı! Bütün mesajları tek tek sosyal medyadan ifşa etti ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu Celal Mahmutyazıcıoğlu tehdit edildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.