Ece Erken 'Söylemezsem Olmaz' programından kovuldu mu?

Ünlü sunucu Ece Erken'in geçtiğimiz günlerde evli ve iki çocuk babası bir adamla ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bu olayın gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Erken'in, Söylemezsem Olmaz programındaki görevine son verildiği iddia edildi...

Ece Erken, evli avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından sevgilisinin aylar önce boşanma davası açtığını öne sürerek kendisini savunmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Hanım da yaklaşık 3 ay önce bu ilişkiden haberdar olmuştu. Benan Mahmutyazıcıoğlu Erken'in açıklamalarının ardından kocasıyla birlikte pozlarını paylaşarak Erken'in iddia ettiği tarihlerde ayrılığın olmadığını söylemişti.

Ece Erken’in yasak aşk iddialarını gündeme gelmesinin ardından Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu öne sürüldü.

Söylemezsem Olmaz programının diğer sunucusu olan Bircan Bali de bundan sonra programda olmayacak.

şş

ECE ERKEN'DEN YANIT!

Sosyal medyada bu iddiaların yayılmasının ardından Erken hemen bir paylaşım yaptı. Ece Erken iddiaları yalanlarken pazartesi Bircan Bali ile yayında olacaklarını söyledi ve şunları yazdı:

Capture

"Asılsız dedikodulara inanmayın. Bir de kendi yazdıkları senaryolara inananlar var; isim bile bulmuşlar tövbe tövbe..."

 

Ece Erken 'Söylemezsem Olmaz' programından kovuldu mu? ile ilgili etiketler Ece Erken Söylemezsem Olmaz şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.