Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan şikayetçi oldu

Aylar önce evlendiği 42 yaşındaki eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, eşi için sosyal medyada yapılan "Bu bir mafya hesaplaşmasıdır" şeklindeki yorumdan rahatsız oldu. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Ece Erken "Eşime hakaret ediliyor" dedi. Paylaşımı yapan kişi hakkında takipsizlik kararı verildi.

Ünlü sunucu Ece Erken'in 2021 yılında sürpriz bir nikahla evlendiği avukat eşi ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu balıkçıda 27 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu 42 yaşında hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun iki taraf arasında bir alacak verecek meselesine aracılık ettiği, çıkan anlaşmazlıkta kurşunların hedefi olduğu belirtilmişti.


''EŞİME HAKARET EDİLİYOR''

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Ece Erken'i sosyal medyada eşi için yapılan "Bu bir mafya hesaplaşmasıdır" yorumları rahatsız etti. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Ece Erken "Eşime hakaret ediliyor" diyerek şikayetçi oldu.

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan şikayetçi oldu

ECE ERKEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ünlü sunucu, bir kullanıcının "Bu bir mafya hesaplaşmasıdır" şeklinde hakaret içerikli bir yazı yazdığını belirtip suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Erken ile eşinin, onur ve saygınlığını rencide edecek bir paylaşım bulunmadığı belirlendi ve takipsizlik kararı verildi.

 

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Ece Erken suç duyurusu Savcılık Sosyal Medya şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.