Ece Erken küslüğü bitirdi! Alişan'ın kardeş acısına dayanamadı! İşte barış mesajı!

Sunucu Ece Erken, kardeşi Selçuk Tektaş'ın hayatını kaybetmesiyle acı çeken Alişan'a barış mesajı gönderdi. Erken'in bir süredir Alişan ile küs olduğu biliniyordu.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden şarkıcı Alişan'a sosyal medya üzerinden mesaj gönderen ünlü sunucu Ece Erken küslüğü bitirdi.

Ece Erken'in paylaşımı şöyle:

“Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Bugün benim için çok zor geçti. Durup dururken ağlama krizleri, eski fotoğrafları arama, bakma. Ne kadar konuşmasam da, ki bugün yine dertleştik, konuştuk kardeşim Alişan’la, içimde çok büyük bir boşluk oldu.

Ece Erken'den Alişan'a zeytin dalı

Oğlum Eymen yeterince sensiz büyüdü Alişan. Artık beraber olma vakti. Biz 20 yıl kardeştik, Allah ömür verirse daha nice yıllar devam edecek. Seni çok seviyorum. Güçlü olman lazım ve olacaksın. Selçuk da öyle isterdi. Eymen seni çok özledi, ben de.”

Ece Erken küslüğü bitirdi! Alişan'ın kardeş acısına dayanamadı! İşte barış mesajı! ile ilgili etiketler Ece Erken Alişan Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.