Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sürpriz nikah! Gizlice evlendiler

43 yaşındaki oyuncu ve sunucu Ece Erken, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlendi. Erken, güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Benan Mahmutyazıcıoğlu ile evli olduğu süreçte iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşaması uzun süre konuşulan Ece Erken, aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi.

Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sürpriz nikah! Gizlice evlendiler


İlişkilerine yeniden şans veren Ece Erken ile avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi. Erken, sürpriz nikahı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sürpriz nikah! Gizlice evlendiler - Resim : 2

'SELAM BİZ EVLENDİK'

Nikah sonrası karelerini sosyal medyadan paylaşan Ece Erken fotoğrafın altına şu notu düştü;

''Herkese selam biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@eceerken'in paylaştığı bir gönderi

 

Ünlü sunucu Ece Erken'in, evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla aşk yaşaması uzun süre konuşulmuş, ardından Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı.

 

'EVLİLİKTEN KORKUYORUM' DEMİŞTİ...

Benan Mahmutyazıcıoğlu’ndan boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ndan evlilik teklifi aldığını açıklayan Erken, “Evlenmek istiyor musunuz” sorusuna şu yanıtı vermişti:

“Yok desem de evet desem de yalan olur. Evlilik konusunda kafam çok karışık. İki kere evlenip boşandım. Şimdi ki beraberliğimden de evlilik teklifi aldım. Ama evlilikten korkuyorum. Evlilik konusunda başarılı değilim. Sevgiliyken kapıyı vurup gidiyorsun, öyle bir gücün var ama evliyken yok. Sanki kelepçe takmak gibi geliyor bana. Çok sevdiğin insanla evlenmek çok ayrı bir şeydir eminim. Kapım evliliğe aralık ama tam açık değil.”


İKİ KEZ EVLENDİ

Ünlü sunucu, 2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014–2015 yılları arasında ise Serkan Uçar'la evli kalmıştı. Erken'in, Uçar ile birlikteliğinden Eymen adında bir oğlu bulunuyor.

Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sürpriz nikah! Gizlice evlendiler - Resim : 3

Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sürpriz nikah! Gizlice evlendiler - Resim : 4

ARABASINI PARÇALAMIŞTI

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşinin evinin önüne gidip otomobilinin aynalarını parçalamıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansımıştı.

Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sürpriz nikah! Gizlice evlendiler - Resim : 5

SEREN SERENGİL O PAYLAŞIMA KAYITSIZ KALMAMIŞTI

Şarkıcı Seren Serengil, 28 Mart'ta sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını yayınlayan Ece Erken'in Instagram paylaşımına kayıtsız kalmamıştı. Serengil, "Evlilik tarihini açıklayın. Yoksa pazartesi ben söylerim" yorumunu yapmıştı. Erken ise bu yoruma, "Seni çok seviyoruz" yanıtını vermişti.

 

Ece Erken ile sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan sürpriz nikah! Gizlice evlendiler ile ilgili etiketler Ece Erken Benan Mahmutyazıcıoğlu şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.