Ece Erken hakkında soruşturma başlatıldı!

Ünlü sunucu Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkı magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Erken, sevgilisi Mahmutyazıcıoğlu'nun boşandığını gösteren belgeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması üzerine savcılığa ihbar edilmiştir. Erken şimdi de, belgede sahtecilik yapma sucundan CİMER'e şikayet edildi.

Ece Erken, ayrılıp barıştığı yasak aşkı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla ilişkisine devam ediyor ancak geçmişte yaşananlar nedeniyle başı dertten kurtulmuyor.

 MAHKEME KARARINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞTI

Erken, aylar önce sosyal medya hesabından, Mahmutyazıcıoğlu'na ait olduğu söylenen, eşi Benan Mahmuyazıcıoğlu'yla boşandığını gösteren bir mahkeme kararı yayınlamıştı.

Ece Erken hakkında soruşturma başlatıldı!

 BELGEDE SAHTECİLİK

Kararın sahibi İstanbul Aile Mahkemesi, Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen resmi bir belgenin paylaşıldığını, ancak böyle bir karar verilmediğini, ünlü sunucunun sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınladığını belirterek cezalandırılmasını istemişti.

Geçtiğimiz günlerde ise yeni bir gelişme yaşandı. Günaydın'da yer alan habere göre; CİMER'e Erken hakkında bir şikayet yapıldı. Erken'in sosyal medya üzerinden yayınladığı belge hakkında şikayette bulunan kişi, söz konusu evrakta hakim, katip ve avukatların kişisel bilgilerinin alenen yayınlandığı, devlet memurlarının sicillerinin deşifre edildiği ifade edildi.Şikayet sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ece Erken hakkında soruşturma başlattı.

 

Ece Erken hakkında soruşturma başlatıldı! ile ilgili etiketler Ece Erken Savcılık Sosyal Medya şafak mahmutyazıcıoğlu Benan Mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.