Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun adını kullanıp sahte çek yazanlara tepki gösterdi

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu 25 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eşinden boş çek alıp adını kullanarak borcu varmış gibi gösterenlere isyan etti.

Geçtiğimiz yaz aylarında evlendiği ve Ocak ayında silahlı saldırıda hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan ünlü sunucu Ece Erken zor günler geçiriyor.

İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybettiği eşine olan özlemini Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla her fırsatta dile getiren Erken, son paylaşımında ise isyan etti. Erken, eşinden daha önce boş çek alınıp eşinin adını kullanarak borcu varmış gibi gösterildiğini öne sürdü.

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun adını kullanıp sahte çek yazanlara tepki gösterdi

 

Ece Erken, Haziran 2021'de evlendiği eşinin adını kullanarak sahte çek yazanlara tepki gösterdi:

''Rahmetli eşimin boş çekini alıp, sonradan doldurmak… Rahmetli eşime borcu varken alacağı varmış gibi göstermek… Bu çeki yazan şerefsizler yüzünden katledilmesine sebebiyet veren, sebep olan, vicdanen yaşamaması gereken en büyük şerefsiz… Seninle ilgili daha gerçekler çıkmamışken ki her şey ortaya çıkacak inşallah. Allah’ın adaletine ve yargıya güveniyorum.''

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun adını kullanıp sahte çek yazanlara tepki gösterdi - Resim : 2

 

 

 

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun adını kullanıp sahte çek yazanlara tepki gösterdi ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu sahte çek silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.