Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Hz. Yuşa Türbesi'nde mevlit okuttu

Ünlü sunucu Ece Erken, 28 Ocak'ta cinayete kurban giden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Regaip Kandili'nde, Anadolu Kavağında'da bulunan Hz. Yuşa Türbesi'nde mevlit okuttu. Yürümekte ve konuşmakta oldukça güçlük çeken Erken gözyaşları içinde, 'Katiller yakalansın ve cezasını çeksin'' dedi.

Ece Erken, 7 ay önce evlendiği eşi ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu için bugün Hz. Yuşa Türbesi'nde mevlit okuttu. 42 yaşındaki eşinin ani vefatıyla yıkılan Ece Erken'in ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Hz. Yuşa Türbesi'nde mevlit okuttu

Ece Erken'in eşi için Hz. Yuşa Türbesi’nde Regaib Kandili’nde okuttuğu mevlite yakın dostu Demet Akalın da katıldı. Çok üzgün olduğu görülen Erken’in ayakta durmakta zorlandığı görüldü.


''KATİLLER CEZASINI ÇEKSİN!''

Ünlü sunucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mevlidinde gözyaşlarına boğuldu. Erken basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorular karşısında ise “Sadece katiller yakalansın, cezasını çeksin” açıklamasında bulundu. Konuşmakta güçlük çeken Erken ayakta durmakta zorlandı.

 




Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Hz. Yuşa Türbesi'nde mevlit okuttu ile ilgili etiketler Ece Erken Demet Akalın şafak mahmutyazıcıoğlu Hz. Yuşa Türbesi mevlit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.