Ece Erken cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kendisine kalan mirası reddetti

7 aylık evli olduğu 42 yaşındaki eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu 25 Ocak'ta Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırıda kaybeden ünlü sunucu Ece Erken eşinin vefatının ardından kendisine düşen mirası reddetti. Ece Erken, avukatı aracılığıyla aldığı kararı sosyal medya hesabında takipçileriyle de paylaştı ve 'reddi miras yapıyorum' dedi.

Son dönemde eşinden kalan miras haberleriyle sık sık gündeme gelen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan 12 adet lüks saatini sattığı iddia edilen 43 yaşındaki sunucu Ece Erken eşinden kendisine kalan mirası reddetti. Erken, aldığı haberi 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Ece Erken cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kendisine kalan mirası reddetti

''REDDİ MİRAS YAPIYORUM''

Aldığı kararı Ece Erken, sosyal medya üzerinden duyurdu. Ece Erken yaptığı paylaşımda "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Ece Erken cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kendisine kalan mirası reddetti - Resim : 2

Cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken, eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini yine geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan duruymuştu: "Her gün yeni bir şey öğreniyorum. Arkasından para için yapılan çirkinliklerin daha ne kadar süreceğini merak ediyorum. Ne yaşandıysa paylaşacağım elbet, çok az kaldı. Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar... Ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız. Umarım gelmez."

Ünlü sunucu, eşinin 12 adet lüks marka saatini 15 milyon liraya sattığı iddaları karşısında da 'yazıklar olsun' diyerek adeta ateş püskürmüştü: ''Bu haberi kim yaptıysa, eşimden tek kuruş aldığımı kim söylüyorsa adli makamlara hesap verecek. Eşimden tek kuruş kalmadığı gibi şu an hesabım bloke. Çocukluğumdan beri çalışıyorum. 2 evimde tedbir var... Tek saati vardı, o da ağabeyinde. Bende 2-3 tespihi kaldı. Onu da istediler, vermedim. Teşekkür ederim. Bana sormadan, araştırmadan haber yapıyorsunuz. Herkes alıyor haberi ve ben yalan, çirkin bir haberi düzeltmek için yine dava açıyorum. Yaşatmadınız be acımı, izin vermediniz. Yazıklar olsun''

Ece Erken cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kendisine kalan mirası reddetti - Resim : 3 

 

Ece Erken cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kendisine kalan mirası reddetti ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya şafak mahmutyazıcıoğlu miras reddi miras
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.