Ece Erken canlı yayında hayatının şokunu yaşadı! / VİDEO

Ece Erken'in yorumcusu olduğu Söylemezsem Olmaz isimli programın canlı yayınında Ali Eyüboğlu'ndan öyle bir itiraf geldi ki, Erken neye uğradığını şaşırdı.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programının yorumculuğunu yapan Ece Erken, Ali Eyüboğlu'nun ifşası ile şoke oldu. Ece Erken, canlı yayında "Evlenip bir çocuk daha doğurmak istiyorum" deyince, Ali Eyüboğlu bombayı patlattı.

FLÖRTÜNÜ İFŞA ETTİ!

Eyüboğlu, "Gelen günaydın mesajına kalp atıp geri çektin. Böyle giderse sen evlenemezsin." dedi. Ece Erken neye uğradığını şaşırıp rejiye "Reklama gidelim." diye seslendi.

Ece Erken'in Serkan Uçar'dan Eyman adında bir çocuğu bulunuyor. Ece Erken, 2014 yılında evlendiği Serkan Uçar ile yollarını 2015 yılında ayırmıştı.

Ece Erken canlı yayında hayatının şokunu yaşadı! / VİDEO ile ilgili etiketler Ece Erken canlı yayın Ali Eyüboğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.