Ece Dağıstan'dan boşandığı Fazıl Say'a duygusal veda

Ünlü piyanist Fazıl Say, 4 yıl aşk yaşadıktan sonra 3 yıl önce evlendiği meslektaşı Ece Dağıstan ile boşandıklarını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Say, "Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile" ifadelerini kullandı. Boşanmanın ardından Ece Dağıstan da duygusal bir paylaşımda bulunarak eski eşine veda etti.

Ünlü piyanist Fazıl Say (52), 2019 yılında evlendiği piyanist Ece Dağıstan (46) ile dün Beykoz Adliyesi'nde boşandı. Say, boşandığını sosyal medya hesabından Ece Dağıstan ile Beykoz Adliyesine el ele girdiğini fotoğrafı paylaşarak takipçilerine duyurdu.

 

Say fotoğrafın altına şu notu düştü:

''Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugun sonlandırdık.
Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile.

Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikayelerimizi , seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman.

Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şevkat dolu 7 yıllık bir sevgililik.
Ben biliyorum.
Dostlarım biliyor.

Zor ve kötü bir dünyada, iki insan ezilebiliyor yüklerin altında, çare bulamıyor tedavi etmeye, “bir ve iki birey arasında” bocalıyor,
Bazen,
dertlere yeniliyor,
imkan olamıyor bir çıkışa, hem “her şeye”, hem de “hiç bir şeye” yol alan ömürlerimizde.

İki insan da mutlu olsun, Ece mutlu olsun.
Ece hep iyi olsun.
Böyle daha iyi belki.

Yeni bir “büyük” sayfa açılıyor “büyük dönem” başlıyor, şimdi, yalnız hayatımda, iyi bir güzergah çizerek, iyiye yol almak istediğim,
kendi yaşamıma sahip çıkacağım, sağlığıma, müziğe ve her şeye.

Dostlarımla,
Hepimiz üzgünüz bugün.

Sevgiyle, saygıyla.
İçtenlikle.

Fazıl
30.11.2021
İstanbul''

Ece Dağıstan'dan boşanma sonrası duygusal paylaşım

''BİZE BÖYLE SON YAZMAM LAZIMDI''


Fazıl Say'ın ardından Ece Dağıstan da Instagram'dan bir paylaşımda bulundu. İçinde Fazıl Say ile çekilen iki fotoğraf karesi ve bir anahtarın yer aldığı cam kutunun fotoğrafını yayınlayan Ece Dağıstan, açıklama kısmına ise ''Hikayenin içinde ilk görüşte aşk vardı, yıllarca hayalini kurmak vardı, uzun yıllar bekleyip denemek yanılmak yine denemek vardı, dinlemek vardı, eğlenmek ağlamak saçmalamak vardı...şaşırtmak vardı, öğrenmek öğretmek, el ele yürümeyi istemek , korumak kıyamamak, saçını taramak vardı, tam kızacakken gülmek vardı...tüm anılarımızı cam kutularda saklamak vardı...elimden gelenin daha iyisini becermeyi istemem vardı... ama kendime tutmak zorunda olduğum tek sözüm vardı, o sebeple bize böyle bir son yazmam lazımdı...çok güzeldi , hepsi hikayeydi...'' diye yazdı.

 Ece Dağıstan'dan boşanma sonrası duygusal paylaşım

4 yıl aşk yaşadıktan sonra nikah masasına oturan ve 3 yıl evli kalan Ece Dağıstan - Fazıl Say çiftinin bu paylaşımlarını takipçileri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Dostça ayrılan çifte arkadaşları güzel dileklerde bulundu ve boşanmalarından duydukları üzüntülerini dile getirdiler.

Ece Dağıstan'dan boşanma sonrası duygusal paylaşım


EVLİLİKLERİ BOYUNCA AYRI EVLERDE YAŞADILAR

Düyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 2019 yılının Ocak ayıda İtalya’nın Milano başkonsolosluğunda evlendiği Ece Dağıstanlı ile Ceşme Alaçatı’da düğün yapmıştı. Dağıstan'ın bir röportajında evliliğiyle ilgili yaptığı, "Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik." şeklindeki açıklaması günlerce konuşulmuştu. Gelen eleştiriler üzerine Fazıl Say da "2 ev var demek günde 2 kere sevişiyoruz demek. Bir o evde bir bu evde. Adamların 10'a kadar sayamadığını kabullenmiştik de bunlar 2'ye kadar sayamıyorlar" açıklamasını yapmıştı.

Ece Dağıstan'dan boşandığı Fazıl Say'a duygusal veda ile ilgili etiketler Fazıl Say Ece Dağıstan Sosyal Medya boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.