Ece Dağıstan'dan boşanan Fazıl Say: ''İyi değilim''

3 yıl önce Milano'da nikah masasına oturduğu meslektaşı Ece Dağıstan ile geçtiğimiz günlerde boşanan piyanist Fazıl Say, yaptığı bir paylaşımla sosyal medyaya ara verdiğini açıkladı. Fazıl Say paylaşımında ''İyi değilim. İyi olmak için zamana ihtiyaç var.'' ifadelerine yer verdi.

4 yıl aşk yaşadıktan sonra 3 yıl önce nikah masasına oturan piyanist çift Ece Dağıstan (46) ile Fazıl Say (52) geçtiğimiz günlerde el ele gidip el ele çıktıkları Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı.


Üzücü gelişmeyi sosyal medya sayfasından duyuran Fazıl Say duygusal bir açıklamada bulunmuştu: ''Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugun sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikayelerimizi , seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman. Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şevkat dolu 7 yıllık bir sevgililik. Ben biliyorum. Dostlarım biliyor.''

ece dağıstan - fazıl say


''İYİ OLMAK İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR''

7 yıl aşk yaşadığı Ece Dağıstan ile 3 yıllık evliliğini kısa süre önce sonlandıran Fazıl Say, boşanma sonrası sosyal medyaya ara verme kararı aldı. ''İzninizle'' yazılı bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan ünlü piyanist paylaşımına şu notu düştü:

''İzninizle uzunca bir müddet sosyal medyaya ara vermek istiyorum.
Bestelerime konserlerime konsantre olmak istiyorum.
Onlar benim tek tedavim şu an.
Tedavi, çünkü iyi değilim.
İyi olmak için zamana ihtiyaç var.
İnançla ve umutla devam edeceğim ama zamana ihtiyaç var.
Konserlerde “iyi”yi içime çekebiliyorum.
Kaplayabiliyor benliğimi.
Bu benim tek umudum şu an.''

Fazıl Say ilk evliliğini 1997–2004 yılları arasında Gülyar Balcı ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten Kumru adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Fazıl Say, Ece Dağıstan'la olduğu gibi eşiyle de Beykoz Adliyesi'nde boşanmıştı.

Fazıl Say ikinci evliliğini bitirdikten sonra sosyal medya hesabından espirili bir paylaşımda bulunmuş ve "Beykoz'a hayatımda 2 kere gittim. Daha doğrusu Beykoz Adliye'ye gittim. 2004'te Gülyar ile boşandık, 2022'de Ece ile... İkisinde de sevgi dolu boşandık. Yani, 18 yılda bir Beykoz'a gidiyorum. Takvime baktım, bir sonraki 2040. Artık bekleyelim görelim..." ifadelerini kullanmıştı.

Ece Dağıstan'dan boşanan Fazıl Say: ''İyi değilim'' ile ilgili etiketler Ece Dağıstan Fazıl Say Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.